Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reikikursus 3 - Reiki Terapeut, Chakrahealing, intuition, mødet med klienten

Blog forfatter

Reiki 3 / Reikiterapeut kurset har et maximum på fire deltagere, da kurset er særdeles intensivt.

Hvis du har været på Reiki 1 og Reiki 2 kursus enten hos mig eller en anden Reikimester, er du velkommen på Reiki 3. Det er dog vigtigt, at du er helt fortrolig med de første 3 symboler og har erfaring i at heale dig selv og andre.

Reiki 3 er helt unikt, da du modtager det stærke symbol, som normalt kun gives på Reikimesteruddannelsen hos de fleste andre Reikimestre. (Hvis du ønsker at blive Reikimester, er det derfor et helt andet kursus du skal kigge efter - se Reikimesteruddannelse )

Udvidet viden om chakrasystemet og en særlig chakrameditation
Du vil høre nogle interessante detaljer om chakrasystemet, som ikke alle er klar over.  Chakrameditationen, som vi afslutter med, består bl.a. af en scanning af dine chakraer.

Reiki Terapeut
Det er også efter Reiki 3, at du kan kalde dig Reiki terapeut - dog kun hvis du har været igennem både Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3.

Andre er også velkomne
Du er naturlgvis også velkommen til at deltage på et Reiki 3 kursus hos mig, selvom du har Reiki-kursus 1 og Reiki-kursus 2 fra en anden Reikimester. Der skal du blot købe min Reiki 1 manual til en særpris, hvor du får Reiki 2 manualen med som bonus. Dette kræves udelukkende, fordi jeg vil være sikker på, at du har fået så meget viden som muligt af den, jeg normalt giver mine elever på de to første grader.

Det stærke Reiki-symbol, du modtager er velegnet til chakrahealing og grounding, ligesom din intuition styrkes kraftigt.

Ha du lyst til at gå skridtet videre til at blive en fantastisk Reikihealer/Reikiterapeut?

Pris pr. deltager: kr. 3100,-

Sted: dejligt kursussted på strandsiden i Greve

Næste Reiki 3 kursus:  se mere under arrangementer

Læs mere om Reiki 3 kursus her

Reiki 3 kursus udbydes normalt 5 gange om året

Klik og læs om Reiki-uddannelsen her

OBS:  På grund af den nuværende verdenssituation, er det naturligvis muligt at opnå rabat, hvis du føler dig økonomisk trængt. Skriv til mig og hør nærmere.

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær  kontakt: info@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk     

Reikimesterlærer Esther Økær underviser på Reiki-kurser efter den oprindelige og traditionelle Usuimetode indenfor Reiki i 10. led fra Dr. Mikao Usui. Dette betyder, at jeg også tilbyder det helt unikke Reiki 3 kursus.

 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki-kursus 3 - Reikiterapeut - chakrahealing