Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki kursus 3 - Reiki Terapeut, Chakra healing, intuition, mødet med klienten

Blog forfatter

Reiki 3 / Reikiterapeut kursus - 2 dages kursus - det unikke Reiki kursus

Kurset der binder en Reiki uddannelse sammen til en helhed og gør dig til en stærkere healer - især med fokus på chakraer, intution og jordforbindelse.

Hvad kræves der for at deltage?
Hvis du har været på Reiki 1 og Reiki 2 kursus enten hos mig eller en anden Reikimester, er du velkommen på Reiki 3. Det er dog vigtigt, at du er helt fortrolig med de første 3 symboler og har lidt erfaring i at heale dig selv og andre.

Reiki 3 er helt unikt, da du modtager det stærke symbol, som normalt kun gives på Reikimesteruddannelsen hos de fleste andre Reikimestre. (Hvis du ønsker at blive Reikimester, er det derfor et helt andet kursus du skal kigge efter - se Reikimesteruddannelse )

OBS: En del andre Reikimestre har valgt at kalde Reikimesteruddannelsen for Reiki 3. På mit Reiki 3 kursus modtager du som sagt det stærke symbol, som hos andre først gives til mennesker, der vælger at blive Reikimestre. I mit Usui Reikinetværk blev det besluttet for mere end 30 år siden, at det også skulle være muligt at modtage det særligt stærke traditionelle Usui Reiki-symbol for alle andre, som har taget Reiki 1 og Reiki 2 (også hvis du er uddannet hos en anden Reikimester). Dermed opnås nogenlunde den samme healingskraft som en Reikimester, men dog naturligvis uden kunne indvie/undervise i Reiki, som kræver en helt særlig Reiki-indvielse.

Udvidet viden om chakra systemet
Du vil høre nogle interessante detaljer om chakrasystemet, som ikke alle er klar over. Der vil også være øvelser relateret til chakraerne og en kanaliseret chakra-meditation.

Reiki Terapeut
Det er også efter Reiki 3, at du kan kalde dig Reiki terapeut - dog kun hvis du også har taget Reiki 1 og Reiki 2 hos mig eller en anden Reikimester.

Andre er også velkomne
Du er naturlgvis også velkommen til at deltage på et Reiki 3 kursus hos mig, selvom du har Reiki kursus 1 og Reiki kursus 2 fra en anden Reikimester. Der skal du blot købe min Reiki 1 manual til en særpris, hvor du får Reiki 2 manualen med som bonus. Dette kræves udelukkende, fordi jeg vil være sikker på, at du har fået så meget viden som muligt af den, jeg normalt giver mine elever på de to første grader.

Det stærke Reiki-symbol, du modtager er velegnet til chakrahealing og grounding, ligesom din intuition styrkes kraftigt.

Ha du lyst til at gå skridtet videre til at blive en fantastisk Reikihealer/Reikiterapeut?

Pris pr. deltager: kr. 3100,- (eller kr. 3000,- hvis du modtager mit nyhedsbrev)

Sted: dejligt kursussted på strandsiden i Greve

Læs mere om det næste Reiki 3 kursus her

Reiki 3 kursus udbydes normalt op til 5 gange om året på Esther Økærs healer uddannelse

Klik og læs om Reiki-uddannelsen her

Husk - du kan opnå 100 kr i rabat på alle mine Reikikurser ved tilmelding til mit nyhedsbrev.

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær  kontakt: info@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk     

Reikimesterlærer Esther Økær underviser på Reiki-kurser efter den oprindelige og traditionelle Usuimetode indenfor Reiki i 10. led fra Dr. Mikao Usui. Esther blev uddannet til Reikimesterlærer i 2000.

 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki kursus 3 - Reikiterapeut - chakra healing