Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki 2 kursus - Lær fjernhealing og at heale emotionelle og mentale ubalancer

Blog forfatter

Reikimester, Healer og Coach Esther Økær har undervist i Reiki efter den traditionelle originale Usuimetode siden 2000 i lige linie fra Mikao Usui. Hun underviser både i Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 og Reikimester. Den originale Usui-metode betyder bl.a., at, at du modtager individuelle fysiske indvielser. Indvielserne åbner og forsegler dig, så du bliver en Reiki-kanal og og er i stand til at heale. Indvielserne består bl.a. i,  at jeg "tapper" (banker) meget let på dine håndflader og på dit kronechakra (issen). Herved integreres symbolerne i dig.

Reiki 2 Kursus - Her uddannes du til Reikihealer 2 med speciale i fjernhealing/karmisk healing
Pris
: kr. 2000,- pr. kursist
Sted: Greve
Næste Reiki 2 kursus:  - se mere under arrangementer

Hvis der er gået mindst 21 dage, efter at du er blevet Reikihealer på et Reiki 1 kursus, er du velkommen til at komme på et Reiki 2 kursus hos mig.

Her vil du på et hold med max. 6 deltagere lære alt om, hvordan du kan fjernheale. Via 2 indvielser, vil du modtage 2 nye symboler, hvoraf det ene er et fjernhealingssymbol, og det andet er et specielt symbol til at heale på emotionelle og mentale ubalancer. Dette symbol er samtidig meget effektivt mod stress.

OBS: Deltagerantallet på max 6 deltagere er den eneste årsag til, at kurset måske er kortere, end du hos visse andre Reiki mestre. Dette giver desuden mulighed for et større fokus på den enkelte kursist.

Har du været på Reiki 1 kursus hos en anden Reiki mester?
Hvis du har været på et Reiki 1 kursus hos en anden Reikimester, hvor du ikke har modtaget det grundlæggende nøglesymbol, skal jeg naturligvis nok sørge for, at du får det hos mig. Du vil få en grundig oplæring i, hvordan du symbolet - alene og sammen med de 2 andre symboler, som du får på Reiki 2.

Vi sender fjernhealing sammen
I slutningen af Reiki 2 kurset sender vi allesammen fjernhealing til personer, som kursisterne selv har udvalgt og aftalt det med på forhånd. 

Beskyttelsesmeditation
Udover Reiki - får du genopfrisket/lært en nem og effektiv beskyttelsesmeditation, og inden kurset slutter modtager du en speciel aktivering/beskyttelse af dit energilegeme via et lille ritual fra Inkatraditionen - et chumpi Paqo ritual.

Når kurset er slut, er du parat til at sende fjernhealing, heale på emotionelle og mentale ubalancer og stress. Og din healingskanal er i øvrigt blevet yderligere forstærket, hvilket kan mærkes på din healing.

Vil du lære at fjernheale og afhjælpe stress og ubalancer?

Læs mere om Reiki 2 kursus her

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 2 kursus - Lær fjernhealing m.m. hos Esther Økær