Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki kursus 2- Lær fjernhealing, healing af stress, karmisk healing, husrensning m.m.

Blog forfatter

Reikimester, Healer og Coach Esther Økær har undervist på sin Reiki uddannelse efter den traditionelle Usuimetode siden 2000, hvilket betyder, at undervisningen er, som anvist af Dr. Mikao Usui.

Reiki kursus 2

På denne del af Esther Økærs healer uddannelse bliver din Reiki healer kanal styrket, så din fysiske healing med håndspålæggelse bliver stærkere. Desuden bliver du i stand til at lave fjernhealing/karmisk healing, husrensning og healing af stress m.m.

Pris: kr. 2700,- pr. kursist
Sted: Greve

Find næste Reiki 2 kursus her

Klik her og læs mere om Reiki 2 kursus her

Hvis der er gået mindst 21 dage, efter at du er blevet Reikihealer på et Reiki 1 kursus, er du velkommen til at komme på et Reiki 2 kursus hos mig.

Her vil du på et hold lære alt om, hvordan du kan fjernheale. Via 2 indvielser, vil du modtage 2 nye symboler, hvoraf det ene er et symbol, som dels gør din fysiske healing med håndpålæggelse stærkere - dels benyttes til fjernhealing og karmisk healing. Det andet symboler et specielt symbol til at heale på emotionelle og mentale ubalancer. Dette symbol er samtidig meget effektivt mod stress.

Deltagerne sender fjernhealing sammen
Der sendes fjernhealing til personer, som deltagerne selv har udvalgt og aftalt det med på forhånd. Og til allersidst sender I fjernhealing til hinanden, så I selv kan mærke, hvordan det føles at modtage fjernhealing

Når kurset er slut, er du parat til at sende fjernhealing, heale på emotionelle og mentale ubalancer og stress. Og din healingskanal er i øvrigt blevet yderligere forstærket, hvilket kan mærkes på din healing.

Har du været på Reiki-kursus 1 hos en anden Reiki mester?
Hvis du har været på et Reiki 1 kursus hos en anden Reikimester, er du også velkommen hos mig. Hvis du ikke har modtaget det grundlæggende nøglesymbol, skal jeg naturligvis nok sørge for, at du får det hos mig. Du vil få en grundig oplæring i, hvordan du symbolet - alene og sammen med de 2 andre symboler, som du får på Reiki 2. Du modtager også instruktioner som skriftligt materiale.

Vil du også lære at fjernheale og afhjælpe stress og ubalancer - så kan det være, at du skal tage skridt nummer 2 her på min healer uddannelse.

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

Klik og om Dr. Mikao Usui her

OBS:  På grund af den nuværende verdenssituation, er det naturligvis muligt at opnå rabat, hvis du føler dig økonomisk trængt. Skriv og hør nærmere.

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki kursus 2 - Lær fjernhealing og healing af stress hos Esther Økær