Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki-kursus 2- Lær fjernhealing, healing af stress, karmisk healing, husrensning m.m.

Blog forfatter

Reikimester, Healer og Coach Esther Økær har undervist på Reikikurser efter den traditionelle Usuimetode siden 2000, hvilket betyder, at undervisningen er, som anvist af Dr. Mikao Usui.

OBS:  På grund af den nuværende verdenssituation, er det naturligvis muligt at opnå rabat, hvis du føler dig økonomisk trængt. Skriv og hør nærmere.

Reiki 2 Kursus - Her uddannes du til Reikihealer 2 med speciale i fjernhealing/karmisk healing, husrensning og healing af stress m.m.
Pris
: kr. 2700,- pr. kursist
Sted: Greve

Klik her og læs mere om Reiki 2 kursus her

Klik og om Dr. Mikao Usui her

Hvis der er gået mindst 21 dage, efter at du er blevet Reikihealer på et Reiki 1 kursus, er du velkommen til at komme på et Reiki 2 kursus hos mig.

Her vil du på et hold lære alt om, hvordan du kan fjernheale. Via 2 indvielser, vil du modtage 2 nye symboler, hvoraf det ene er et fjernhealingssymbol, og det andet er et specielt symbol til at heale på emotionelle og mentale ubalancer. Dette symbol er samtidig meget effektivt mod stress.

Deltagerne sender fjernhealing sammen
Der sendes fjernhealing til personer, som deltagerne selv har udvalgt og aftalt det med på forhånd. Og til allersidst sender I fjernhealing til hinanden, så I selv kan mærke, hvordan det føles at modtage fjernhealing

Når kurset er slut, er du parat til at sende fjernhealing, heale på emotionelle og mentale ubalancer og stress. Og din healingskanal er i øvrigt blevet yderligere forstærket, hvilket kan mærkes på din healing.

Har du været på Reiki-kursus 1 hos en anden Reiki mester?
Hvis du har været på et Reiki 1 kursus hos en anden Reikimester, er du også velkommen hos mig. Hvis du ikke har modtaget det grundlæggende nøglesymbol, skal jeg naturligvis nok sørge for, at du får det hos mig. Du vil få en grundig oplæring i, hvordan du symbolet - alene og sammen med de 2 andre symboler, som du får på Reiki 2. Du modtager også instruktioner som skriftligt materiale.

Små Hold
Jeg kører med små hold på max 6 deltagere. Dette betyder, at der er mere fokus på den enkelte.

Vil du også lære at fjernheale og afhjælpe stress og ubalancer?

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reikikursus 2 - Lær fjernhealing og healing af stress hos Esther Økær