Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre - Traditionel Reiki

Blog forfatter

Generelt om Reikiuddannelsen til Reikihealer, Reikiterapeut og Reikimester
Jeg er uddannet og indviet til Reikimester og Reikimesterlærer efter den oprindelige og traditionelle Usui-metode i 2000 (og Reikihealer i 1997) i direkte linie fra Mikao Usui inden for et netværk af Reikimestre, som har valgt at holde sig udenfor store udenlandske organisationer. Dette giver mig en frihed at kunne glæde mine elever med :

- En lavere pris
- Tildeling af nøglesymbolet allerede på Reiki 1
- Et lavere antal kursusdage - vel og mærke uden at slække på kvalitet og kompetence. Det lavere 
  antal kursusdage er samtidig pga. af, at jeg har valgt at afholde kurser for max. 6-9 deltagere.

Jeg underviser i samtlige 4 reikigrader: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 og Reikimester. (Reikimester er en særskilt uddannelse - læs mere her)

Reikiterapeut
Du er velkommen på alle mine Reikikurser, selvom du kommer fra en anden Reikimester.
Mine kurser er sådan sammensat, at du kommer hele vejen rundt, hvis du deltager i alle tre grundkurser - altså Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3. Dette betyder, at du kan kalde dig Reikiterapeut, når du har deltaget i alle tre kurser hos mig. Hvis du kun har deltaget i 1-2 Reikikurser hos mig, vil du derfor være nødt til at tage de manglende kurser hos mig, før du kan kalde dig Reikiterapeut. Læs mere om Reiki 2 her og Reiki 3 her

Jeg er indviet i direkte linie fra Mikao Usui, og jeg underviser derfor i den traditionelle originale Usui-metode på mine Reiki kurser. Dette betyder bl. a., at mine kursister har mulighed for at lære i alt 4 symboler på de første 3 Reikigrader samt Mestersymbolet på Reikimester 2 (Reikimesterlærer). 
Undervisning og indvielser efter den originale Usui metode betyder, at du modtager individuelle fysiske indvielser. Disse indvielser åbner og forsegler dig som Reiki-kanal og gøre dig i stand til at heale. De består bl.a. i,  at jeg "tapper" (banker) ganske let på dine håndflader og på dit kronechakra (issen), hvorved symbolerne integreres i dig.

Reiki 1 Kursus
Her uddannes du til Reikihealer og kan have klienter umiddelbart efter kurset

Pris:  kr. 2000,- pr. deltager for hele kurset
Sted: Greve eller i Astrologihuset i København Ø
Næste Reiki 1 kursus: se mere under arrangementer

Reiki 1 er det grundlæggende Reikikursus. Du modtager i alt 4 indvielser fordelt over 2 dage.

Nøglesymbol
Som nævnt ovenfor, tildeles deltagerne allerede på Reiki 1 det yderst vigtige nøglesymbol. Symbolet bruges bl.a. til at åbne for for din reikihealing og gør din healing mere intensiv, forfinet og fokuseret.

Hvad kan du efter et Reiki 1 kursus?
Efter et Reiki 1 kursus er du allerede i stand til at heale dig selv og andre ved hjælp af nogle enkle håndpositioner, der bl. a. følger kroppens meridianbaner.

Samtidig med, at du bliver Reikihealer, bliver din selvudviklingen boostet. Mange føler, at der åbner sig en ny verden med tidligere ukendte muligheder.

Små hold
Jeg kører med små hold. (Deltagerantal mellem 6 og 9 afhænger af, om det er i København eller Greve). Dette betyder, at der er mere fokus på den enkelte.

Deltagerantallet giver mulighed for et større fokus på den enkelte kursist og holde kurset på to dage

Hvad får du ellers på kurset?
Udover en masse viden om og baggrundsstof om Reiki, vil du lære nogle enkle renselsesteknikker fra Inkatraditionen, og du lærer også en nem beskyttelsesmeditiation.

Hvad hvis du allerede er healer?
Reiki harmonerer sammen med alle andre healingsformer. Jeg har en hel del kursister, der kommer fra andre healingsuddannelser, fordi Reiki intensiverer, forfiner healingen. Desuden er der den store fordel ved Reikihealing, at det er så nemt og alligevel effektivt. Du skal bare aktivere din healingskanal med selve nøglesymbolet, lægge dine hænder på de lærte håndpositioner. Herefter kan du heale uden at skulle foretage noget som helst andet. 

Reiki er for alle - måske også for dig?

Læs mere om Reiki 1 kursus ved at klikke her 

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre