Reikimester Healer og Coach Esther Økær

Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre - Boost din selvudvikling

Blog forfatter

Jeg er uddannet Reikihealer i 1997 og uddannet Reikimester og Reikimesterlærer i 2000 indenfor Blue Lotus (Gina Allan Evans). Jeg underviser i samtlige 5 reikigrader: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3, Reikimester 1 og Reikimester 2 (Reikimesterlærer).

Blue Lotus er i direkte linie fra Mikao Usui, og jeg underviser derfor udelukkende i den oprindelige Usui-metode på mine Reiki kurser. Dette betyder bl. a., at mine kursister har mulighed for at lære i alt 4 symboler på de første 3 Reikigrader samt Mestersymbolet på Reikimester 2 (Reikimesterlærer).

Reiki 1 Kursus

Pris:  kr. 1690,- pr. deltager
Sted: Greve
Næste Reiki 1 kursus: den 4. og 5. maj 2019

Reiki 1 er det grundlæggende Reikikursus. Du modtager i alt 4 indvielser fordelt over 2 dage.

Nøglesymbol
Blue Lotus har som et af de eneste netværk besluttet, at vi tildeler kursisten det yderst vigtige nøglesymbol. Symbolet åbner for for din reikihealing og gør din healing mere intensiv, forfinet og fokuseret.

Hvad kan du efter et Reiki 1 kursus?
Efter et Reiki 1 kursus er du allerede i stand til at heale dig selv og andre ved hjælp af nogle enkle håndpositioner, der bl. a. følger kroppens meridianbaner.

Samtidig med, at du bliver Reikihealer, bliver din selvudviklingen boostet. Mange føler, at der åbner sig en ny verden med tidligere ukendte muligheder.

Små hold
Jeg kører med små hold på max. 6 personer. Dette betyder, at der er mere fokus på den enkelte, og at der ikke bliver så meget ventetid ved indvielserne. Ligeledes er dette også den eneste årsag til, at mine Reikikurser kun varer to dage. 

Hvad får du ellers på kurset?
Udover en masse viden om og baggrundsstof om Reiki, vil du lære nogle enkle renselsesteknikker fra Inkatraditionen, og du lærer også en nem beskyttelsesmeditiation.

Hvad hvis du allerede er healer?
Reiki harmonerer sammen med alle andre healingsformer. Jeg har en hel del kursister, der kommer fra andre healingsuddannelser, fordi Reiki intensiverer, forfiner healingen. Desuden er der den store fordel ved Reikihealing, at det er så nemt og alligevel effektivt. Du skal bare aktivere din healingskanal med selve nøglesymbolet, lægge dine hænder på de lærte håndpositioner. Herefter kan du heale uden at skulle foretage noget som helst andet. 

Reiki er for alle - måske også for dig?

Læs mere om Reiki 1 kursus her 

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær 

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
web: www.reikihealer.dk og www.inkahealer.dk og www.circleoflight.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre