Reikimester Healer og Coach Esther Økær

Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre - Traditionel Reiki

Blog forfatter

Generelt om Reikiuddannelsen
Jeg er uddannet Reikimester og Reikimesterlærer i 2000 (og Reikihealer i 1997) Jeg underviser i samtlige 4 reikigrader: Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 og Reikimester.

Jeg er indviet i direkte linie fra Mikao Usui, og jeg underviser derfor i den traditionelle originale Usui-metode på mine Reiki kurser. Dette betyder bl. a., at mine kursister har mulighed for at lære i alt 4 symboler på de første 3 Reikigrader samt Mestersymbolet på Reikimester 2 (Reikimesterlærer). 
Undervisning og indvielser efter den originale Usui metode betyder, at du modtager individuelle fysiske indvielser. Disse indvielser åbner og forsegler dig som Reiki-kanal og gøre dig i stand til at heale. De består bl.a. i,  at jeg "tapper" (banker) ganske let på dine håndflader og på dit kronechakra (issen), hvorved symbolerne integreres i dig.

Reiki 1 Kursus

Pris:  kr. 1800,- pr. deltager for hele kurset
Sted: Greve
Næste Reiki 1 kursus: den 9. og 10. november 2019 - se mere under arrangementer

Reiki 1 er det grundlæggende Reikikursus. Du modtager i alt 4 indvielser fordelt over 2 dage.

Nøglesymbol
Blue Lotus (Reikinetværket, som jeg er tilknyttet), har som et af de eneste netværk besluttet, at vi tildeler kursisten det yderst vigtige nøglesymbol allerede på Reiki 1. Symbolet åbner for for din reikihealing og gør din healing mere intensiv, forfinet og fokuseret.

Hvad kan du efter et Reiki 1 kursus?
Efter et Reiki 1 kursus er du allerede i stand til at heale dig selv og andre ved hjælp af nogle enkle håndpositioner, der bl. a. følger kroppens meridianbaner.

Samtidig med, at du bliver Reikihealer, bliver din selvudviklingen boostet. Mange føler, at der åbner sig en ny verden med tidligere ukendte muligheder.

Små hold
Jeg kører med små hold på max. 6 personer. Dette betyder, at der er mere fokus på den enkelte.

OBS: Deltagerantallet er den eneste årsag til, at kurset kan være kortere, end du vil se hos visse andre Reiki mestre. Dette giver desuden mulighed for et større fokus på den enkelte kursist.

Hvad får du ellers på kurset?
Udover en masse viden om og baggrundsstof om Reiki, vil du lære nogle enkle renselsesteknikker fra Inkatraditionen, og du lærer også en nem beskyttelsesmeditiation.

Hvad hvis du allerede er healer?
Reiki harmonerer sammen med alle andre healingsformer. Jeg har en hel del kursister, der kommer fra andre healingsuddannelser, fordi Reiki intensiverer, forfiner healingen. Desuden er der den store fordel ved Reikihealing, at det er så nemt og alligevel effektivt. Du skal bare aktivere din healingskanal med selve nøglesymbolet, lægge dine hænder på de lærte håndpositioner. Herefter kan du heale uden at skulle foretage noget som helst andet. 

Reiki er for alle - måske også for dig?

Læs mere om Reiki 1 kursus ved at klikke her 

Namaste

Reikimester Healer og Coach Esther Økær - kontakt: esther@reikihealer.dk / 60 64 35 50

www.reikihealer.dk           www.inkahealer.dk        www.circleoflight.dk

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
web: www.reikihealer.dk og www.inkahealer.dk og www.circleoflight.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 1 kursus - Lær at heale dig selv og andre