Reikimester - Healer og Coach

Reiki 1 kursus den 10. og 11. august 2024 - Lær at heale dig selv og andre med traditionel Reiki

10/08/2024 - 11:00

Lær Traditionel Reiki efter Usui-metoden

Lørdag den 10. august 2024 kl. 11.00 til ca. 15.45
og
Søndag den 11. august 2024 kl. 10.00 til ca. 17.15

Hvor: Et dejligt kursussted på strandsiden i Greve

Pris:  kr. 1875,- pr. deltager i alt for 2 dage

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrev og spare 100 kr

Der undervises efter den traditionelle Usui metode. Esther Økær blev Reikimester for 24 år siden i direkte linie fra Mikao Usui. Dette er din garanti for, at du modtager den autentiske kvalitet.

Hvad sker der på dette healer kursus?

Du vil modtage fire indvielser over to dage. Disse foretages efter den traditionelle Usui-metode. Derved bliver du aktiveret til Reiki-kanal, som gør dig i stand til at heale dig selv og andre. Indvielserne foregår ved, at jeg "tapper" dig på dine håndflader og på toppen af dit hoved (dit kronechakra)

Nøglesymbolet

Som en særlig fordel får du allerede denne weekend det vigtige nøglesymbol, som bl.a. giver mere kraft og fokus. Min Reikimesters Reikimester besluttede at give dette allerede på første grad - i stedet for på Reiki 2, som det praktiseres andre steder. 

Det er et stærkt healende symbol, som du kan bruge til mange andre ting udover healing.

Selvhealing

Reiki har en anden fordel - og det er, at du kan heale dig selv på et hvilket som helst tidspunkt, du har brug for det. På kursets dag to lærer du alt om dette. 

Deltagerne healer hinanden
Ligeledes på dag to, vil du og de andre deltagere afprøve jeres nye evner på hinanden, for der er I nemlig klar til at heale med Reiki. 

Kursusmateriale
Jeg har udviklet en detaljeret kursusmanual, som er inkluderet i prisen. Her finder du både instruktioner og fotos af de enkelte håndpositioner. Altsammen beregnet på at gøre det nemt for dig at starte en healings-praksis straks efter kurset.

Meditation til beskyttelse plus en ekstra energiøvelse
Jeg vil også lære jer en nem beskyttelsesmeditation. Dette er godt for alle, der arbejder tæt sammen med andre mennesker. Den er også anvendelig, hvis du føler dig drænet for energi, når du besøger et indkøbscenter.

Du får også et par øvelser med fra Inkatraditionen, som kan hjælpe dig til at rense dig for tung energi på en nem måde.

Gratis: Der er snacks, kaffe, the og vand, og naturligvis får du også et gyldigt certifikat. 

Reikifællesskab
Lige efter dette Reiki kursus, bliver du inviteret til et gratis medlemsskab af mit Facebook Reikifællesskab. Her kan du finde relevante videoer, fotos og meget mere. Du kan også sparre med andre og evt. mødes med nogen for at udveksle healing.

Du får naturligvis også den fordel, at hvis du vil fortsætte på min healer uddannelse eller have en session, får du attraktive rabatter.

Den sidste søndag hver måned er der mulighed for at få eller sende fjernhealing sammen med andre, og det er ganske gratis.

Klik for tilmelding her - og datoer for andre Reiki 1 kurser

Klik her og læs mere her om Reiki 1 kurset 

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 1 kursus den 10. og 11. august 2024