Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Reiki 1 kursus d. 4. og 5. marts 2023 - Lær at benytte Reiki på dig selv og andre

04/03/2023 - 11:00

Kurset finder sted: 
Lørdag den 4. marts 2023 kl. 11.00 til ca. 15.30
og
Søndag den 5. marts 2023 kl. 10.00 til ca. 17.15

Pris: kr. 2200,- pr. deltager 

OBS: Altid 100 kr i rabat på mine kurser, hvis du modtager mit nyhedsbrev.  Tilmelding til nyhedsbrev ved at klikke her

Hvor: Et skønt kursussted på strandsiden i Greve

OBS: I disse meget anderledes tider, er det selvfølgelig muligt at få lidt rabat, hvis du føler dig økonomisk trængt. Udover det har jeg tænkt mig at holde priserne på mine kurser på det samme niveau så længe som muligt på trods af inflationen.

Der undervises efter den traditionelle Usui metode. Esther Økær blev indviet til Reikimester for 22 år siden i 10. led fra Mikao Usui. Dette er din garanti for, at du modtager den oprindelige gode kvalitet. Det er vigtigt at ære den oprindelige tradition, som den er givet videre fra dr. Mikao Usui.

Hvad får du på kurset?

Du får fire indvielser fordelt over to dage. Disse indvielser foretages efter den traditionelle Usui-metode med "tapning" på kronechakra og håndflader og åbner dig som Reiki-kanal. Herefter er du i stand til at heale både dig selv og andre med Reiki. 

Deltagerantal: max. 6 personer, hvilket gør det muligt at fokusere på alle deltagerne.

Du modtager nøglesymbolet til Reiki

På mine Reiki 1 kurser får deltagerne allerede tildelt det vigtige grundlæggende nøglesymbol, som giver mere kraft og fokus. Dette er den væsentligste fordel på kurser på kurser hos Esther Økær i sammenligning med kurser indenfor et stort amerikanske netværk. Min egen Reikimesters Reikimester besluttede dette for mere end 30 år siden, fordi hun mente, at symbolet er så vigtigt, at man ikke bør vente med at få det til på Reiki 2.

Du bliver naturligvis også givet en grundig undervisning og træning i, hvordan du arbejder med Reikihealing og bruger symbolet.

Selvhealing
Noget af det allermest fantastiske ved Reiki er, at du efter Reiki 1 kan heale dig selv, når du har behov for det. F. eks. ved smerter, ubehag eller stress. På kurset vil du lære en masse om dette, og i kursusmaterialet er der fotos af de vigtigste positioner.

Deltagerne healer hinanden
På andendagen healer du og de andre deltagere hinanden med Reiki under min supervision.

Kursusmateriale
Jeg har udviklet en meget detaljeret kursusmanual, som du får med i prisen. Her finder du alt, du har brug for at vide om Reiki og grundig instruktion i, hvordan du benytter metoden på dig selv andre. Alle håndpositioner er beskrevet med fotos af samtlige Reiki-positioner, så det det er nemt for dig at gå starte med at have klienter straks efter kurset.

Beskyttelsesmeditation og Energiøvelser
Du lærer også en nem beskyttelsesmeditation. Denne er anbefalelsesværdig for alle, der arbejder tæt sammen med andre mennesker (f. eks. indenfor healing, terapi eller sundhedsvæsenet). Eller for alle, som ikke synes, at det er så rart at gå rundt i store indkøbscentre.

Teknikkerne fra Inka-traditionen fra Peru er effektive måder at rense dit energifelt. 

Du får lidt snacks, kaffe, the og vand og naturligvis et gyldigt certifikat. 

Reikifællesskab
Når Reiki kursus 1 er overstået, modtager du en invitation til at blive gratis medlem af mit Reikifællesskab på Facebook. Her er instruktions-videoer, fotos og tekster. Der er også andre interessante  opslag, og du også kan aftale at mødes med andre til udveksling af healing. Udover dette får du rigtig gode rabatter på kurser og sessioner hos Esther Økær.

Den sidste søndag aften i hver måned er er det muligt at modtage eller afgive fjernhealing også helt gratis. Her må du også gerne putte andre udenfor gruppen med på listen.

Klik her og læs mere her om Reiki 1 kurset (lige nu står der den 4. og 5. februar i beskrivelsen, fordi der stadig er ledige pladser, men beskrivelsen er den samme for alle Reiki 1 kurser)

Klik her for kontakt og tilmelding

Namaste fra Reikimester Esther Økær, Reikimester igennem 22 år

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Reiki 1 kursus d. 4. og 5. marts 2023