Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Refleksterapi - specifik årsagsbehandling

Blog forfatter

Refleksterapi kan hjælpe dig med at forløse ophobet energiblokeringer i kroppen. Når der er blokeringer i energien, vil der over tid opstå sygdomme eller stress.

Måske lider du af smerter i skulder eller andre områder af kroppen, hovedpine, tinitus, søvnproblemer eller andre skavanker. Måske har du hormonelle ubalancer, der giver sig udslag i smerter, svedeture, migræne. Måske har du udviklet en mere kronisk tilstand. En livsstilssygdom. Forhøjet blodtryk, gigt, cancer. Måske har du stress, depression, angst.

Refleksterapi er en blid behandlingsform, der primært fokuserer på behandling af akupressurpunkter, nervepunkter og områder i ansigtet, der har direkte forbindelse til centralnervesystemet og kroppens meridianer. Refleksterapi behandler både årsagen til sygdommen og behandler samtidig direkte på symptomet.

Refleksterapi hjælper din krop med at genfinde sin balance. Ubalancer skaber forskellige symptomer og nogen gange symptomer, der viser sig helt andre steder i kroppen end de opstod.

Ansigtet afspejler hele kroppen og kroppen gentager gennem nervesystemet et mikrosystem af sig selv forskellige steder på kroppen. Bla. i ansigtet. Derfor kan man behandle f.eks. tyktarmen ved at massere et specifikt område af ansigtet, skulderen ved at massere et andet, osv. Kroppen er desuden fyldt af et tætmasket net af nerver, der er indbyrdes forbundet. Ved at trykke helt præcise steder i ansigtet aktiveres en healing af organer, kredsløb, kirtler, muskler osv. Ved at lave en specifik behandlingsplan for den enkelte klient, der både tager hensyn til hvilke oprindelige årsagsblokeringer, der har skabt ubalancen, hvilke organer, kirtler, muskler eller områder i hjernen, der skaber det oplevede symptom, kan man meget præcist behandle sygdommen eller den psykiske ubalance.

 

Samtidig med, at det her er en af de mest effektive behandlingsformer jeg har oplevet, er det en utrolig dejlig oplevelse at blive behandlet. Behandlingen består af blide tryk og massage og berøringen udløser kroppens kærlighedshormon, oxytocin, der giver en stærk velvære følelse i kroppen. Mange oplever en større klarhed og føler sig skarpere i lang tid efter hver behandling.

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Refleksterapi - specifik årsagsbehandling