Reklamebureau og PR Bureau Levlykkeligt Live

Reducering af rynker og fine linjer: Sådan fungerer en botox behandling

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Hvor kan du få botox henne?

Botox behandlingen er særdeles velegnet til rynker, da behandlingen med botox gør, at musklerne i ansigtet afslappes. Derved reduceres rynkerne i ansigtet, da du ikke vil kunne trække musklerne lige så meget sammen efter botox behandlingen. Botox glatter altså rynkerne ud, og du vil komme til at få et mere friskt udtryk i ansigt

Flere og flere får i dag en botox behandling. Denne tendens er stødt stigende, da behandlingen ikke længere kun er forbeholdt Hollywood og kendisser. Alle kan få en botox behandling, hvis de vil, og behandlingerne findes i mange forskellige variationer. Mange tror måske, at en botox behandling er lig med reducering af rynker, men det er meget mere end det.

Med en botox behandling kan du nemlig også få et øjenbryns- og pandeløft, et løft af en nedadvendt mundvig, en reduktion af kraftige kæbemuskler og meget andet. En botox behandling behøver altså ikke kun at være lig med kosmetiske ændringer, men det kan også hjælpe på spændinger og forskellige gener i dagligdagen. Men hvordan foregår en botox behandling? Det kommer vi ind på her i artiklen.

Botox kan dog ikke kun bruges til rynkebehandling. Du kan også få botox i læberne og botox i panden. Uanset om det er bekymringsrynker, rynker i panden, rygerynker eller smilerynker, du er generet af, kan det klares med en botox behandling. Det afhænger desuden af den enkelte klinik, hvordan de forskellige botox priser lyder.

Dog er det en generel tendens, at en botox behandling er til en pris, de fleste kan være med på.

Modsat en brystforstørrende operation er en botox behandling ikke lige så stort et indgreb, og så varer det heller ikke for evigt. Du kan naturligvis få en botox behandling i København, Aarhus og rundt om i hele landet.

Botox behandling trin for trin

Ønsker du en botox behandling, kan du booke en tid til konsultation hos den klinik, du ønsker. Her vil behandleren og du sammen forventningsafstemme, hvad du skal have af botox behandling. Det er vigtigt, at der er enighed mellem jer, så du får det ønskede resultat. Det er desuden lovpligtigt at have en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til behandling. På den måde kan du ikke foretage nogle forhastede beslutninger.

Selve botox behandlingen tager blot 10 minutter, og så kan du gå ud ad døren. Men hvordan foregår behandlingen egentlig? Det har DR også stillet spørgsmålstegn ved. Behandlingen foregår helt konkret således, at botox sprøjtes ind i huden med en kanyle, og det er i små mængder. Botox blokerer et signalstof, som nerverne i kroppen bruger til at sende meldinger ud til musklerne. Derved får nerverne ikke videreført meldingerne til musklerne, og så trækker musklerne sig ikke sammen. Ved at undgå denne sammentrækning glattes huden ud. Effekten af behandlingen ses de efterfølgende 3-6 måneder. Ønsker du at forlænge effekten, skal du have yderligere behandlinger, så din botox holder i 6-8 måneder.

Efter blot 7-14 dage vil du kunne se effekten på de behandlede områder. Botox behandlingerne bliver naturligvis tilpasset efter dit behov, så du ikke skal være bekymret for udfaldet af din naturlige mimik.

 

 

Relaterede artikler efter områdeReducering af rynker og fine linjer: Sådan fungerer en botox behandling