Slip grublerier, tankemylder og bekymringer - 1-dagskursus i København - Venteliste

04/05/2019 - 10:00

Viden og redskaber til at håndtere grublerier, tankemylder og bekymringer og til at bryde negative tankemønstre. 

1-dagskursus ved Martin August, psykoterapeut. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn og voksne' og 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke'. 

Har du tit meget tankemylder og bekymringer der farer rundt i hovedet på dig og tænker du tit for meget, især over fejl og mangler? Har du brug for at få en indre ro indeni og at få mere glæde og overskud ind i dit liv?

På dette kursus lærer du simple strategier til at bryde negative tankemønstre og negativ tankemylder, som bl.a. har vist sig effektive mod depression, stress og angst. Du får en praktisk og meget brugbar guide til at gøre dit rige indre liv til en gave, der løfter, i stedet for en byrde, der tynger. 

Du får teknikker og praktiske øvelser, som hjælper dig til at bryde de onde cirkler, hvor du føler mere og mere smerte ved at kredse om de samme ting på en forkert måde. Du lærer bl.a. at genkende 'triggertanker' og koble dig fra dem. Du får forskningsbaserede redskaber til at 'komme videre' i tankerne, acceptere livets op- og nedture og bekymre dig om ting på en mere produktiv måde.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker effektive redskaber til at styre det indre liv i en konstruktiv retning, der giver mest mulig glæde og overskud. 
Metoderne kan desuden være effektive i behandling af stress, angst og depression.

Kurset foregår d. 4. maj 2019 kl. 10 - 15.30 i vores lokaler i Diakonissestiftelsens ejendom på Peter Bangs Vej 7A, etage 4, 2000 Frederiksberg.

Pris: 1900 kr.
Nedsat pris for ledige, studerende og pensionister: 1400 kr.

OBS: Kurset er desværre udsolgt. 

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig den næste dato på vores hjemmeside: 

http://www.sensitiv.dk/slip_grubleri_tankemylder_og_bekymringer

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Slip grublerier, tankemylder, bekymringer for sensitive