Redskaber til socialt sensitive - 1-dagskursus i København

05/10/2017 - 10:00

Redskaber til socialt sensitive - lær enkle værktøjer og øvelser, som beriger og styrker dig i sociale situationer.

1-dagskursus ved Martin August, psykoterapeut MPF. Forfatter til bøgerne 'Sensitive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne'.

Har du nogle gange brug for at 'tage et filter på'? Føler du dig ofte udmattet og drænet før, under og efter socialt samvær? Vil du blive bedre til at bevare din energi og indre ro, når du er sammen med andre?

Som sensitiv bliver du stærkere påvirket af andres følelser, forventninger og feedback. Det kan give dig udfordringer, som du her får enkle og dybe værktøjer til at møde med større overblik, kompetence og indre styrke.

På dette kursus får du værktøjer til at opbygge et effektivt filter og bevare din indre ro i sociale situationer, hvor du ønsker at være mere 'tykhudet'. Du lærer teknikker, som er lette at bruge, og som hjælper dig før, under og efter sociale situationer. Du træner enkle øvelser, der afbalancerer dit sensitive nervesystem, fremmer positive følelser og hjælper dig til at bevare din åbenhed samtidig med at du står ved dine grænser. Redskaberne kan du bruge i alle former for socialt samspil.

Som sensitiv er det din fordel, at du bliver dybt beriget af positive relationer, og at du kan opleve stærk empati, lykke og nærhed. Men du kan også blive hårdere ramt af livets sociale knubs og udfordringer.

Kurset henvender sig til alle socialt sensitive, som ønsker enkle og effektive redskaber, der er lige til at bruge i hverdagens sociale situationer. 

Kurset foregår d. 5. oktober 2017 kl. 10 - 15.30  i vores lokaler i Diakonissestiftelsens ejendom på Peter Bangs Vej 7A, etage 4, 2000 Frederiksberg.

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

http://www.sensitiv.dk/socialt_sensitiv1

__________________________

Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: http://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Særlig, sensitiv, kursus, balance, depression, stress, socialangst, social fobi