Redskaber til modgang, stress og traume - Online

30/01/2021 - 10:00

Nyttig viden og værktøjer til håndtering af belastninger og til genopbygning af dig selv.

1-dagskursus ved Martin August, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Forfatter til bøgerne 'Sensive børn - fra sårbarhed til styrke' og 'Sensitive børn og voksne' 

Oplever du smertefulde sår efter ‘livets slag’? Kan du somme tider føle, at du ‘sidder fast’? Og at destruktive mønstre gentager sig i dit liv? Længes du efter at ‘komme videre’ – uden at vide, hvad du skal gøre?  Og kan du til tider føle dig meget sorgfuld, vred følelsesløs eller ensom?

På 1-dagskurset giver vi dig effektive redskaber og vigtige indsigter, som du kan bruge til at bevæge dig gennem smerten ved stress og traume i stedet for at ‘sidde fast’. Kurset viser dig vej til at helbrede fortidens smerter og sår og styre uden om strategier, der forværrer eller fastholder din smerte. Teknikkerne og øvelserne som gennemgås på kurset, er egnede til at bearbejde og transformere sorg, vrede angst, depression, stress, søvnløshed og traume.

Kurset henvender sig til alle, som ønsker effektive redskaber til at forstå og bearbejde traumer, langvarig stress, chok og dyb smerte. Metoderne kan bruges i hverdagen, og de er udvalgt specielt med henblik på at styrke særligt sensitive mennesker, som er mere sårbare i modgang.

Som sensitiv har du en stor modtagelighed for de positive virkninger ved at lære nye strategier og opleve mestring fremfor for magtesløshed. Det er disse fordele, som kurset hjælper dig til at genkende og udnytte, så du gradvist kan forbedre din livskvalitet.

Kurset foregår d. 30. januar 2020 kl. 10-15.30.

Pris: 1400,- og 900,- for studerende, ledige og pensionister

Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig på vores hjemmeside:

https://sensitiv.dk/modgang-stress-og-traume/

__________________________

Sensitiv Balance
Læs mere om det at være særligt sensitiv.
Klik her: https://www.sensitiv.dk/
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Redskaber til modgang, stress og traume for sensitive. Læs mere