Psykoterapi og coaching af dit indre barn i København

Gratis "Afklarings-samtale"

Blog forfatter

Jeg har åbnet for at man kan ringe til mig og få en gratis ”Afklarings-samtale”, eller ”strategi-session”, hvor det er muligt at dele lidt om sin situation, det problem eller ønske man har i sit liv og som man gerne vil have hjælp til at se i et klarere lys. Også spørgsmål til sessioner og kurser er velkomne.

Der er mange som har haft stor glæde af at ringe og dele det de står med, da det er en fin måde at få den første kontakt med mig og også få skabt lidt større klarhed over situationen og finde ud af, hvad der skal til for at komme videre!! 

Du kan ringe til mig på tlf. 21 24 00 68 for en uforpligtende samtale, det er gratis.

Du kan med fordel kontakte mig via min hjemmeside og forespørge på en tid, så kontakter jeg dig indenfor 48 timer.

Alternativt kan du sende en email til mig på kasha@terapidervirker.dk med dit navn og det telefonnummer eller e-mailadresse du gerne vil kontaktes på.

Udtalelser/feedback
Jeg hører derfor ofte, at et forløb hos mig har givet positive og vedvarende resultater og været både livsændrende og transformerende.
Du kan læse nogle af de seneste udtalelser fra dem, der har gået på mine kurser eller i egenterapi/coaching hos mig ved at klikke her.

__________________________

Kasha Hansen - Mere end 35 års erfaring
Psykoterapeut (MPF), SE-Traume terapi, Coaching og samtale terapi, NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
https://www.terapidervirker.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Rådgivning samtale personlig udvikling - helt gratis. Læs mere