Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

QTTT Traume-terapi / Traumehealing

Blog forfatter

Som den første QTTT Practititioner i Danmark tilbyder jeg QTTT traume-terapi. En dybt forløsende teknik, som er udviklet af Jen McCarty fra Storbrittanien.  

Læs her, hvad mine tidligere klienter har sagt om mine sessioner

Jeg har 25 års erfaring som healer og terapeut, hvor jeg har anvendt flere andre gode teknikker til at hjælpe med at forløse traumer hos mine klienter. Jeg må alligevel indrømme, at QTTT er et helt unikt og meget effektivt redskab, som mange er glade for. Allerede nu har jeg haft rigtig mange klienter igeenem en indre rejse, som alle har følt en dyb forløsning - og at de har fået lettet nogle byrder fra deres skuldre.

Et eksempel
En mand var altid meget vred. Så vred, at han råbte af alle de andre bilister, når han var ude at køre. Efter en enkelt QTTT session, siger hans venner nu til ham: Du kører jo pludselig som et normalt menneske.

Hvad betyder QTTT?
QTTT står for ”Quantum Time Travel Technique”.
På dansk kalder jeg det ”Quantum Tidsrejse Traume Terapi”.

Hvorfor har vi brug for at få healet vores tidligere traumer?
Selvom vi måske synes, at vi har haft ”en lykkelig” barndom, vil vi alle alligevel huske større eller mindre traumer fra vores barndom, som stadig påvirker os som voksne. Måske er de for os blot "mindre behagelige minder", men selv det at blive sprunget over i gymnastik, kan lægge sig i vore celler som et traume. Eksempler på traumer kan være: ”Mobning, dårligt selvværd, misbrug, overgreb, vanrøgt, chok osv." Selvom vi husker disse oplevelser (traumer) tydeligt, kan vi ikke blot slippe dem ved blot at huske dem mentalt, da alle oplevelser og traumer sætter sig i vores cellehukommelse,

Loop
Hvis vi ikke får healet de traumer, vi har husker fra vores barndom, vil disse blive hængende i frosne ”loops”. Dette gør, at vi kan blive ved at være påvirket af disse i vores daglige liv, når vi er blevet voksne. For mange kan det vise sig som et dårligt selvværd, angst, depression osv. Vi vil også kunne blive ved med at tilsvarende situationer og personer i vores voksenliv.

Hvad hvis du kun kan huske traumer fra voksenlivet?
Så tager vi blot udgangspunkt i det pågædende traumer fra voksenlivet og laver QTTT-processen. Også her kan en dyb forløsning og healing mærkes efterfølgende. Jeg har eksempler fra klienter, som har været ude for chok for nyligt (f.eks. dødsfald), som mærker en tydelig indre healing efter en en QTTT-session

Hvad går teknikken ud på?
Der ligger selvfølgelig flere terapeutiske elementer i det, før vi går til selve processen. Blandet andet bruger jeg en særlig samtaleterapi-teknik, som har det hensigt få dig til at føle dig 100% "mødt" og "set".

Kort fortalt går selve QTTT processen ud på, at jeg guider dig på en indre rejse, hvor du som dit voksne ”jeg” møder dit tidligere traumatiserede og frosne ”jeg”, lige efter du var udsat for et traume. På denne måde dvæler vi ikke ved selve traumet, men tager udgangspunkt i den tilstand, du var i lige efter. Selve processen kan være forskellig fra klient til klient, men der kan altid ske en indre forløsning. 

QTTT arbejder ikke med dybe fortrængte/glemte traumer
Der er en årsag til, at vores højere selv gemmer nogle dybe traumer væk for os, så vi ikke kan huske dem. Den vigtigste årsag er, at du måske ikke er parat til at kigge på noget, du har fortrængt. Hvis du skal arbejde med fortrængte/glemte traumer, er det vigtigt, at du opsøger en erfaren psykoterapeut, som har specialiceret sig i dette.

I QTTT arbejder vi udelukkende med traumer, som du husker tydeligt, men som alligevel påvirker dig.

Du bliver sat fri
QTTT hjælper dig til at få healet dine traumer på en enkel og smuk måde, så du bliver sat fri og bliver klar til at fortsætte din indre udviklingsrejse og dit daglige liv på en nemmere og mere ubesværet måde.

Kræver QTTT et langt terapiforløb?
Nogle kan rent faktisk opleve så stor en forløsning efter bare en enkelt session, at de enten ikke føler behov for flere sessioner. Andre vælger at bruge tid på at integrere efter at have oplevet en QTTT forløsning første gang og vender så tilbage senere for endnu en session. Andre kan have lyst til med det samme at arbejde videre med at blive forløst fra flere traumer, som de husker. Så går de ind i et forløb med flere sessioner, hvor det selvfølgelig er muligt at et rabat-klippekort. Det er min filosofi, at mine klienter selv skal mærke efter, om de har lyst til at arbejde videre med andre tidligere traumer og få dem forløst. Jeg binder aldrig nogen til et forløb. 

Certifikation
Jeg er blevet certificeret til QTTT traumeterapeut af Jen McCarty (Storbrittanien), og jeg glæder mig hver eneste gang over de fantastiske resultater, mine klienter opnår efter at have været på en indre rejse med Quantum Time Travel Technique. 

Pris
kr. 950,- for op til 75 minutter (Behov for rabat se min hjemmeside)

Læs mere om QTTT Traumeterapi ved at klikke her

Læs bloggen: "Fra Traume til Lethed og Livsglæde" her

Namaste Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
QTTT traume-terapi – traume-healing - traume-forløsning