Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

QTTT traume-terapi – Nyhed i Danmark

Blog forfatter

Som den første i Danmark tilbyder jeg QTTT trauma-terapi. En dybt forløsende teknik, som er udviklet af Jen McCarty, Glastonbury fra Storbrittanien.  Jen McCarty er bl.a. traumeterapeut og spirituel lærer.  Sammen med ca. 60 andre kursister spredt over hele verden lige fra Australien, USA til Schweiz, Storbritannien og Danmark, var jeg på hendes første uddannelse indenfor denne forløsende og healende teknik.Hun har afprøvet teknikken på over 1000 klienter og har opnået nærmest mirakuløse resultater.

Jeg er så heldig at have været med på det allerførste hold af hendes QTTT uddannelse, så jeg nu er certificeret QTTT Practitioner/QTTT Terapeut.

Unik form for traumebehandling
Jeg har mange års erfaring som healer og terapeut, hvor jeg har anvendt flere andre gode teknikker til at hjælpe med at forløse traumer hos mine klienter. Jeg må alligevel indrømme, at QTTT er et helt unikt og meget effektivt redskab, som mange vil være glade for. 

Hvad betyder QTTT?
QTTT står for ”Quantum Time Travel Technique”.
På dansk kalder jeg det ”Quantum Tidsrejse Traume Terapi”.

Hvorfor har vi brug for at få healet vores tidligere traumer?
Selvom vi måske synes, at vi har haft ”en lykkelig” barndom, vil vi alle alligevel have større eller mindre traumer fra vores barndom, som stadig påvirker os som voksne. Eksempler på traumer kan være: ”Mobning, overgreb, vanrøgt, chok osv."

Loop
Hvis vi ikke får healet de traumer, vi har oplevet i vores barndom, vil disse blive hængende i frosne ”loops”. Dette gør, at vi kan blive ved at være påvirket af disse i vores daglige liv, når vi er blevet voksne. For mange kan det vise sig som et dårligt selvværd, angst, depression osv. Vi vil også kunne blive ved med at tilsvarende situationer og personer i vores voksenliv.

Hvad hvis du kun kan huske traumer fra voksenlivet?
Så tager vi blot udgangspunkt i det pågædende traumer fra voksenlivet og laver QTTT-processen. Også her kan en dyb forløsning og healing mærkes efterfølgende.

Hvad går teknikken ud på?
Der ligger selvfølgelig flere terapeutiske elementer i det, før vi går til selve processen. Blandet andet bruger jeg en særlig samtaleterapi-teknik, som har det hensigt få dig til at føle dig 100% "mødt" og "set". Kort fortalt går selve QTTT proessen ud på, at jeg guider dig på en indre rejse, hvor du som dit voksne ”jeg” møder dit tidligere traumatiserede og frosne ”jeg”, lige efter du var udsat for et traume. På denne måde dvæler vi ikke ved selve traumet, men tager udgangspunkt i den tilstand, du var i lige efter. Selve processen kan være forskellig fra klient til klient, men der kan altid ske en indre forløsning. 

Du bliver sat fri
QTTT hjælper dig til at få healet dine traumer på en enkel og smuk måde, så du bliver sat fri og bliver klar til at fortsætte din indre udviklingsrejse og dit daglige liv på en nemmere og mere ubesværet måde.

Kræver QTTT et langt terapiforløb?
Nogle kan rent faktisk opleve så stor en forløsning efter bare en enkelt session, at de enten ikke føler behov for flere sessioner. Andre vælger at bruge tid på at integrere efter at have oplevet en QTTT forløsning første gang og vender så tilbage senere for endnu en session. Andre kan have lyst til med det samme at arbejde videre med at blive forløst fra flere traumer,så de går ind i et forløb med flere sessioner, hvor det selvfølgelig er muligt at et rabat-klippekort. Det er min filosofi, at mine klienter selv skal mærke efter, om de har lyst til at arbejde videre med andre tidligere traumer og få dem forløst. Jeg binder aldrig nogen til et forløb. 

Certifikation
Jeg er blevet certificeret til QTTT traumeterapeut af Jen McCarty i oktober 2020 og har allerede benyttet teknikken mange gange på klienter – hver eneste gang med et forløsende og fantastisk resultat.

Speciel rabatkode 
Pris for en session er kr. 799,-  men hvis du angiver koden "QTTT-2020",  når du bestiller en session, får du en rabat på kr. 100,- trukket fra prisen for din første session. Denne rabat gælder også, selvom du er berettiget til en af mine normale rabatter (pensionister, studerende, arbejdsledige og klippekort).

Book en session her

Læs mere om QTTT her

Læs bloggen: "Fra Traume til Lethed og Livsglæde" her

Namaste Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach

__________________________

Reikimester Healer og Coach Esther Økær, Greve
https://www.reikihealer.dk
https://qttt.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
QTTT traume-terapi – Nyhed i Danmark. Læs mere