Psykoterapi København Anne Jørgensen

Psykoterapi, kropsterapi København

Blog forfatter

Psykoterapi og kropsterapi København, Østerbro
 
Du får effektive redskaber der kan anvendes i hverdagen, så du bliver mere nærværende i nuet. Du vil opdage at den attitude giver en friskhed i måden at bevæge sig på i det daglige. Redskaberne er en effektiv støtte til at forankre den terapeutiske proces, så den sætter de nødvendige spor i relationer, familien og i arbejdet. Du vil helt naturligt få styrket din selvtillid.

Jeg anvender forskellige former efter behov: Samtale, kropsterapi, dans, musik, yoga, Thai Chi og drømme.
For dem der har interesse og det er relevant for, støtter jeg bag om det personlige ind i essensen på det spirituelle niveau.

Føler du at det betyder noget at blive dig selv?
Frihed er livskvalitet og kontinuerligt ansvar og investering i eget liv.
Har du mod til at undersøge hvem du er bag om den person du umiddelbart kender? Jeg kan hjælpe dig med at finde vej ind til hvem du er bag om vaner og velkendt identitet.

Selvom det ikke altid opleves sådan, så kender du vejen ind til dine ressourcer. Jeg har 32 års erfaring med terapi, og har derfor støttet mange forskellige mennesker i deres personlige rejse ind til sig selv, og hermed afdække al den styrke der ligger gemt. Jeg støtter på den vej med nærvær, viden, erfaring, humor og varme.
 
Her er ingen facitliste.
Fordybelsen og udforskningen af dig af hvad du dybest set føler, og derfra dybest set har brug for, er helt unik for dig der er nysgerrig. "Belønningen" er en dyb glæde ved at udstrakt frihed og kunne hjælpe sig selv til et tilfredsstillende liv. Du skaber selv "den gule førertrøje" - og kan bevæge dig af sted i livet sammen med alle de andre der også har gjort det:)

Du kan læse mere om psykoterapi HER  - og du kan læse mere om kropsterapi HER 

KONTAKT mig på 24891071 eller via info@lifeprocess.dk , på min hjemmeside http://www.lifeprocess.dk/ , eller her på Levlykkeligt.dk

 

__________________________

Krops- og Psykoterapeut Anne Jørgensen, København
www.lifeprocess.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapi og kropsterapi i København. Skab forandring NU til friskhed og selvtillid.