Kærlighed uden kamp - for kvinder

Online livssparring og coaching.

Blog forfatter

Online livssparring, terapi og coaching bliver mere og mere almindeligt. 

En væsentlig grund er vores livsstil idag, som blandt andet betyder at vi "økonomiserer" vores tid og også er vant til at vores sociale liv fint kan foregå online. Jeg har mange kunder der fortæller, at de faktisk har rigtig mange fordele ud af de online konsultationer.

Dine fordele ved online sessioner kan for eksempel være:

Du kan være i dit hjem eller måske i andre trygge og vante rammer, når du er i behandling. Det er der mange som oplever positivt, fordi de føler de bedre kan slappe af og være sig selv.

Du sparer tid, når du ikke skal møde op hos behandleren. Det gør det nemmere og mere fleksibelt at vælge netop den behandler, som du synes møder dine behov.

Du får et større udbud af behandlere at væle imellem, som betyder, at du kan være målrettet og følge din "indre gps" ift hvem du synes passer bedst til dig og dine ønsker.

Online konsultationer er fuldt ud lige så nærværende og effektive som personligt fremmøde og kan skabe de helt samme resultater.

Jeg tilbyder både online konsultationer/online forløb og personlige konsultationer. Personlige konsultationer foregår i Helsingør.

Online konsultation kan foregå på for eksempel mobiltelefon, skype, facebook google hangouts mv. I samarbejde afklarer vi, hvad dine behov er.

Jeg tilbyder online sessioner både i CV-supporten, med CV, ansøgninger og jobcoaching og i A Womans Heart, med hjælp til kvinden, der kæmper med dysfunktionelle kærlighedsforhold, sin egen værdi eller med at inspirere manden til at møde hende i kærlighed.

Når du kommer ind via Levlykkeligt får du iøvrigt en gratis opfølgningssamtale á 45 min, når det passer dig, når du vælger 3 eller flere sessioner.

Hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at ringe på 23202116 eller skrive på helle.nylander@gmail.com

For information om mine specialer, se profil: Helena Maria Nylander

 

__________________________

Helena Maria, ekspert i kvinden og den visdomsfulde kærlighedsrelation samt i feminine-maskuline dynamikker. Desuden dysfunktionelle/narcissistiske forhold samt professionelle CV og ansøgninger
http://www.awomansheart.dk/
http://cv-supporten.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Online terapi og coaching