Certificeret Coach og Eksam. Psykoterapeut Morten Friis

Psykoterapi i Kolding, Vejle, Århus

Blog forfatter

Psykotereapi er et godt redskab til at skabe den indsigt der gør det muligt at få forandringen og glæden tilbage i sit liv.

Vi er rigtig gode til at bruge en masse ressourcerikke at mærke os selv, vores behov og vores følelser. Det hindrer os desværre ofte i at få det "gode liv" og det hindrer os i personlig vækst og i personlig udvikling.

Når vi holder afstand til vores følelser og ikke tør eller kan være i dem overtager bekymringer, selvkritik og håbløshed. Ofte skaber det angst, stress, depression og dårlige relationer til de mennesker der omgiver os.

Terapi giver dig en forståelse af, hvordan du fungerer som menneske og, hvorfor du reagere som du gør i ubehagelige situationer. Du får forståelsen for hvad klumpen i maven betyder, eller hvordan uroen i kroppen opstår eller hvorfor angsten hindrer dig i at leve et liv i balance.

Udgangspunktet i terapien er derfor at skabe muligheden for den forandring, du ønsker, og at skabe vej for, at du opnår en følelsesmæssig forståelse, indsigt og accept af den du er, så du på bedste vis kan tackle de udfordringer, der vil kommer i dit liv.

 

Kontakt Certificeret Coach og Eksamineret Psykoterapeut Morten Friis Jessen for

Psykoterapi i Kolding

Psykoterapi i Vejle

Psykoterapi i Århus

Se mere på www.mortenfriisjessen.dk

__________________________

Morten Friis Jessen, Certificeret Coach & Eksamineret Psykoterapeut

Klinik i Århus, Kolding og Vejle: www.mortenfriisjensen.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapi behandler stress, depression og angst tilstande, samt giver dig mere selvværd og selvtillid.