Psykoterapeut Pernille Fournais

Psykoterapeut MPF Pernille Fournais

Blog forfatter

Samtaleterapi

Ved psykoterapeut MPF Pernille Fournais kan du få hjælp og støtte til at komme videre i gennem livets udfordringer. Over 10 års erfaring i samtaleterapi, der kombineres - hvis ønsket - med mindfulness og yogaterapi.

Måske kan du genkende følgende: 

- stresset og har brug for hjælp nu. Eller måske ønsker du at forebygge og hjælp til at komme ud af den onde stress cirkel. 

- på vej ind i overgangsalderen og er skræmt over at blive gammel, børnene der flytter hjemmefra. Eksistentiel krise.  

- blevet skilt eller oplevet en krise eller sorg - og brug for støtte til at rumme, bearbejde traumaet eller krisen og komme videre med dit liv. 

- deprimeret og har brug for hjælp for at komme ud af din depression

- bange. Angst. Du er bekymret, urolig og tankerne drøner konstant rundt i dig hovedet.

Det kan også være, at du tænker ved dig selv, at livet kan være mere og andet end det, du oplever lige nu og ønsker at udvikle dig selv som menneske. Kropsligt, mentalt og spirituelt.

Jeg møder dig lige der, hvor du er. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døren til dig selv - til din personlige vækst, selvindsigt og balance i livet.

Med samtaleterapi får du indsigt i dine mønstre og får selvindsigt og accept - og dermed mulighed for forandring. Terapi handler om at finde tilbage til den, du er. Når du stopper op, og begynder at se dig selv som den du er, kan forvandling og forandring ske. Jeg arbejder både psykoterapeutisk kropsligt, følelsemæssigt og tankemæssigt. På den måde sikres blandt andet en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden. 

 

Prisen er 800 kr. for en time og 1.100 kr. for 1,5 time. Rabat til studerende og teenagere 650 kr. for en time. Hvis du har en sundhedsforsikring, er det ofte muligt at få dækket nogle af samtalerne via denne. 

 

__________________________

Pernille Fournais, Psykoterapeut MPF
www.balancekompagniet.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut og mindfulnesinstruktør, Hørsholm, Pernille Fournais