Coach og psykoterapeut Aalborg

Psykoterapeut Aalborg

Blog forfatter

Psykoterapeut Aalborg

 

www.habildgaard.dk

 

Som terapeut kan hjælpe dig med nye tanker, handlemuligheder, bearbejdelse af konflikter.
Ydermere kan jeg hjælpe med ting som sorg, vrede, angst, depression, vold, incest, overgreb, mobning, lavt selvværd, angst for nærhed m.m.


Kan du ikke finde din problemstilling i det ovennævnte, så fortvivl ikke, bare fordi det ikke er nævnt, betyder det ikke, at jeg ikke kan hjælpe dig. Kontakt mig gerne, og lad os tage en snak.
Psykoterapi er en behandlingsform, der bruger samtalen som psykologisk redskab. Det er en dialog mellem mig som terapeut og dig som klienten.

Som terapeut har jeg opbygget mig en værktøjskasse, der gør, at jeg kan matche min terapi til dit behov. Det er vigtigt for mig, at terapien skal hjælpe dig som min klient videre, derfor vil jeg gøre mit bedste for, at skabe en tryg stemning i det terapeutiske rum.

Det er vigtigt at pointere, at terapien kræver noget af dig. Det kræver at du er motiveret og vedholdende i at arbejde med dig selv, også når det bliver svært og gør ondt. For det gør ondt at komme i kontakt med følelser. Du er ikke alene, for jeg er der for at hjælpe.

Nogle af de metoder, jeg benytter mig af som terapeut er bl.a. musikterapi, tegne terapi, gestaltterapi, kognitivterapi og PTSD-terapi, psykodrama og gruppeterapi.

Jeg har udviklet et spørgeskema til mine klienter, som terapien starter ud med. Det er med til at give mig et overblik over klientens liv, og blive klogere på, hvilke ting der måske skal arbejdes videre med. Som klient vil du også komme til at reflektere en del over dit liv, ved at komme det skema igennem.

Mellem vores sessions, kan det ske, at du vil få nogle hjemmeopgaver for til næste gang, det er bl.a. med til at afprøve og udfordre tanker m.m.

Husk, at jeg er udekørende coach & terapeut, dvs. jeg kommer hjem til dig/jer

__________________________

Holger Abildgaard
Coach, par & psykoterapeut
https://www.habildgaard.dk
Mobil 60716945

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Aalborg