Psykoterapeut Valby

Blog forfatter

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvordan arbejder jeg? Jeg fikser ikke bare dine udfordringer, men i samarbejdet med dig og via samtaleterapi vil jeg give dig en mulighed for at få en større selvindsigt. Jeg har under vores samtaler en opmærksomhed på dine ord, dit toneleje og kropssprog.

Hvor lang tid tager en session:? En session varer en time.

Hvor mange terapisessioner skal jeg have? Det er individuelt. Derfor sætter jeg ikke tal på.

Hvad er mine forventninger til terapiforløbet? Du skal vide hvad du som udgangspunkt vil arbejde med. Hvad der er dine hovedtemaer. Det er dig der sætter dagsordenen, altså dig, der  bestemmer, hvad vi skal tale om. Det kunne eventuelt være et tema som fylder i dit liv pt. Undervejs i forløbet skal der finde en udvikling sted hos dig, hvilket vil sige, at du arbejder med de ting, vi taler om, også udenfor sessionerne. Du skal altså have en motivation for at arbejde og dermed gradvis åbne mere op for dit sind.

Skal vi tilbage til din barndom? Hvis fortiden har betydning for nutiden, ja, så skal vi en tur ned af memory lane. Og tro mig, det har den som oftest. Ofte er de kontaktformer, vi benytter os af, de samme, vi brugte, da vi var helt små. Dengang var de en nødvendighed for os for at overleve rent psykisk.

Som voksen kan disse mønstre være knap så hensigtsmæssige, ja, nogle gange kan de faktisk bremse os i de ting, vi gerne vil have udrettet her i livet.

Hvad er det for handlemønstre og kontaktformer, du benytter dig af i de forskellige situationer, du nu engang kommer ud i?

Hos mig vil vi kigge nærmere på disse mønstre og se, hvad der ligger til grund for dem. Og vi vil arbejde med at få ændret de mindre hensigtsmæssige mønstre, så du kan få kontrollen over dit liv tilbage. Dette er en proces. Og det vil sige, at de positive ændringer, vi arbejder efter, vil komme gradvist under forløbet.

Læs mere på min hjemmeside lige her: www.din-vej.nu/

__________________________

Psykoterapeut Jeanette Søm
http://www.din-vej.nu

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Valby. Læs mere