Psykoterapeut og Spirituel Mentor Frederiksberg

PSYKOTERAPEUT FREDERIKSBERG

Blog forfatter

Psykoterapeut op Frederiksberg - tilbyder hjælp til kriser 

Står du midt i en personlig krise og har brug for støtte til at komme videre i dit liv? Støder du på de samme blokeringer igen og igen og har svært ved at finde vejen igennem? 

Se mere: 

https://www.soffiahpsykoterapi.dk/residential-design

Krise kommer af ordet 'krisis' (gr.), som betyder vendepunkt og henviser til den nødvendige beslutning, der banker på, når vi befinder os i en sådan tilstand.

Igennem terapeutisk arbejde, kan jeg hjælpe dig til at blive bevidst om beslutningen og at transformere den modstand, der måtte være, for at tage den.

Savner du en dybere dimension og mening med dit liv?

De fleste mennesker er ikke bevidste om, at nøglen til frihed og succes ( hvad det end betyder for den enkelte), ligger i deres skygger. Skygge arbejde er derfor en helt central og uundgåelig del af det terapeutiske arbejde. Som ID psykoterapeut arbejder jeg med den dybe forvandlings proces, det er, at gå fra et RE-AKTIVT bevidsthedslag, hvor vi re-agerer automatisk - genudstiller fortidens dramaer, til et KREATIVT bevidsthedslag, hvor vi bevidst vælger hvordan vi vil agere og dermed bliver medskabere af vores liv. Når vi integrerer vores skygger, får vi mere og mere kontakt til det ESSENTIELLE bevidsthedslag, som giver os adgang til vores dybere potentialer og muligheder i dette liv. 

Essens arbejde handler om at fremelske den du virkelig er! Din essens - dit sande selv gemmer sig ofte godt under, alle de masker, du har lært, at tage på for at opnå 'succes', på et tidspunkt hvor tilknytning var nødvendig for din overlevelse. Derfor kan det føles som den 'lille død', at give slip på alt det du har identificeret dig med, men som alle ved, er korsfæstelsen nødvendig for at genopstandelsen kan ske. Essens arbejde er dybdegående kropsligt og spirituelt arbejde, som kan forvandle på helt subtile niveauer. Din fornemmelse af væren vil for evigt forandres og ledsages erfaringsmæssigt af en følelse af dyb, indre ro og glæde.

Vinder mine ord genklang i dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig og/eller booke en session.

Alle sessioner foregår på Frederiksberg og koster 1150 kr. for 90 min.

Jeg tilbyder også parterapi, se mere her:

https://www.soffiahpsykoterapi.dk/commercial-design

Kærligst, 

Manookah Soffiah
ID & Body-essence Psykoterapeut

 

__________________________

Manookah Soffiah, Psykoterapeut & Spirituel Mentor
Se mere: https://www.essentialliving.dk/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykoterapeut Frederiksberg - tilbyder hjælp til kriser. Læs mere