Online psykolog hjælp og terapi Psykolog Kit Lisbeth Jensen

Online terapi, supervision og rådgivning

Blog forfatter

Mange tak for at du er her, og læser om rådgivning, supervision og terapi på net. Jeg vil give dig en kort beskrivelse af hvad det er for noget.

Nogle gange står du måske i en situation, og du ved ikke hvad du skal gøre? Rådgivning online giver dig muligheden for at modtage direkte råd fra en psykolog. Det kan være at du foretrækker at skrive ned dine spørgsmål, læse din mail igennem nogle gange, og bruge tid at tænke. Når du er klar sender du din mail afsted, og får svar fra mig indenfor tre arbejdsdage. Et svar du vil have liggende, og kan læse så mange gange du ønsker. Det er også mulig for dig at vælge chatten. Du beskriver din problemstilling, stiller dine spørgsmål, og jeg vil gøre mit bedste for at give dig de svar du kan have brug for.

Supervision er en mulighed for dig der er i gang med, eller ønsker at etablere et onlinekontor. Du kan også bruge en supervisor på nettet hvis du af ulige årsager ikke har en supervisor tilgengelig indenfor dit lokalområde, eller ønsker at vælge supervision på tidspunkter der passer for dig. Jeg har gennem mange år superviseret psykologer, pædagoger, socialrådgivere og psykoterapeuter. 

Terapi på net, er en anden måde at arbejde med sig selv. Du bruger igen skriftsproget til at dele din historie, dine tanker, følelser, og det du står i. Det jeg hjæper dig med er at du føler dig forstået, stiller dig spørgsmålene, giver dig måske nogle opgaver, og giver dig relevante tilbagemeldinger. 

I mange land, også her i Europa, er rådgivning, supervision og terapi på net et anerkendt tilbud, og har været, og er fortsat i en rivende udvikling. Det er ikke et tilbud for alle. Det er et tilbud til dig der kan lige at skrive, og er vant til en computer. Eller måske du fortrækker videosamtale?

Hvis du vil læse mere om rådgivning, supervision og terapi på net klikker du ind på www.psykologonline.net 

Hvis du ønsker en videosamtale kan du klikke ind på www.psychcon.eu

 

 

 

__________________________

 Kit Lisbeth Jensen, Psykolog med speciale i Klinisk Psykologi

Læs mere her: https://www.psykologonline.net/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Internetbaseret rådgivning og terapi tilbydes af flere psykologer i Danmark - psykolog hjælp online