Online psykolog hjælp og terapi Psykolog Kit Lisbeth Jensen

Psykolog online

Blog forfatter

Kit Lisbeth Jensen, psykolog, specialist i klinisk psykologi, og indehaver af  Psykologonline.

Mange tak for at du har klikket dig ind, og læser om Psykologonline. Jeg tilbyder online rådgivning, online supervision eller online terapi for dig der ønsker at arbejde med at få det optimale ud af dit private liv og/eller professionelle arbejdsliv.

Psykologonline er et tilbud til dig der foretrækker at møde psykologen via din computer der hjemme. Det kan være mange grunde for dit valg, og det vigtige er at du finder den måde der passer for dig. Måske har du skæve arbejdstider, er på et kortere ophold i udlandet, mangler overskud til at komme ud, eller måske føles det mere behagelig for dig at "møde psykologen der hjemme"?

Det jeg kan, og brænder for er at hjælpe mennesker til at finde løsninger på sine udfordringer. Det kan være løsninger der kommer fordi de opdager sine styrker, ændrer nogle gamle tankemønstre, bliver mere optimistiske, bliver bedre til at mestre sin hverdag, og stille og rolig skaber det gode liv for sig, og sin familie.

Jeg kan ikke give dig en garanti, men jeg kan love dig at jeg vil gøre det jeg kan for at du skal finde dine verdier, dine drømmer, din vej, og for at du kan blive dig på dit bedste.

All vor kommunikation (videosamtaler, email og chat) foregår via en sikker forbindelse, på samme måde som når du bruger din netbank, eller shopper på net (https)

Klik ind på www.psykologonline.net eller www.psychcon.eu så kan du læse mere om hvordan. 

 

 

 

__________________________

 Kit Lisbeth Jensen, Psykolog med speciale i Klinisk Psykologi

Læs mere her: https://www.psykologonline.net/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykolog Kit Lisbeth Jensen tilbyder online terapi og rådgivning. Psykolog hjælp på net. Psykologonline