Psykolog i København Camilla Bruun

Psykolog København Psykologbehandling

Blog forfatter

Psykolog København Psykologbehandling

Online terapi

Udover den almindelige terapi i min klinik i København, tilbyder jeg også online terapi over Skype. Online terapi kan lægges både i dagtimer og aftentimer. En fordel ved online terapi er, at det let kan passes ind på skæve tidspunkter, og online terapi gør det muligt at gå i terapi hos mig, selvom du bor langt fra København. Skype fungerer fint, fordi man jo stadig både kan se og høre hinanden.  

Psykologbehandling

Uanset om det drejer sig om psykologbehandling i min klinik eller online terapi, starter en session med, at du fortæller om dig selv og din situation. Jeg vil undervejs stille uddybende spørgsmål, for at forstå din situation bedst muligt. Du vil hver gang få redskaber med hjem, som du kan anvende til at forbedre din situation, og du vil få konkrete forslag til, hvordan du kommer videre.

Jeg skræddersyer terapien, så den passer præcis til dig og din situation, og du vil blive mødt med nærvær og respekt, for den person du er.

Krop og sind

Jeg er opmærksom på sammenhængen mellem krop og sind, og jeg vil give dig redskaber til at få kontakt til ressourcerne i din krop. Når du taler om tanker og følelser, vil jeg ind i mellem guide dig til at blive klar over, hvordan du mærker følelserne i kroppen. Du vil også lære, hvordan du bedst bruger din vejrtrækning. 

Mindfulness

Jeg bruger mindfulness terapi i psykologbehandlingen. Dette er en forholdsvis ny men dokumenteret videnskabelig metode, som er hentet fra buddhismen. Det er en eminent metode både til at behandle smertefulde følelser og til at skabe mere glæde i livet. Se mere om denne metode her: mindfulness, eller i mine indlæg om mindfulness.

God psykolog

En god psykolog for dig er bl.a. en psykolog, som du har en god kemi med. Kemien har betydning for om samtaler hos en bestemt psykolog, er det rigtige for dig. Mange undersøgelser viser, at relationen mellem psykolog og klient er afgørende for, om psykologbehandling virker. Du vurderer bedst kemien under en session. Det er bl.a. vigtigt, at du føler dig forstået og tryg.

Pris

En samtale varer 50 minutter og koster 950 kr. 

Du kan læse mere om psykologbehandling på min hjemmeside: psykologbehandling

Kærlig hilsen

Camilla Bruun, psykolog

__________________________

Camilla Bruun, psykolog i København K
Læs mere på: http://elskdigselv.com/

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykolog i København Camilla Bruun, fortæller om psykologbehandling, online terapi, mindfulness og behandlingstid