Psykolog Frederiksberg og København Jan Bentzen

Psykolog København mentaliseringsbaseret terapi

Blog forfatter

Psykolog København Mentaliseringsbaseret terapi:

Mentaliseringsbaseret terapi er en psykodynamisk terapiform som har en bred anvendelse og kan bruget til mange typer af lidelser, men den er specielt velegnet til behandling af personlighedsforstyrrelser.

Jeg har videreuddannet mig i to retninger indenfor mentaliseringsbaseret terapi, i min tid som klinisk psykolog i ungdomspsykiatrien. Dels har jeg en videreuddannelse i mentaliseringsbaseret gruppeterapi og dels en uddannelse i mentaliseringsbaseret individuel terapi. Den mentaliseringsbaserede terapi har en meget bred anvendelse, men er især meget velegnet til at behandle patienter med borderline personlighedsforstyrrelse. Borderline patienter er ofte karakteriseret ved følgende, De handler uoverlagt og impulsivt, de bliver stridbare ved impulsfrustration, de er følelsesmæssigt meget svingende, de mangler udholdenhed. Deres identitetsfølelse er ofte meget usikker, de har ofte meget intense men ustabile forhold til andre. De frygter at blive forladt, er ofte selvdestruktive og cutter og lider ofte under en kronisk tomhedsfølelse.

Denne kategori af patienter har man tidligere opfattet som ubehandlelige, men undersøgelser viser meget fine resultater med brug af mentaliseringsbaseret terapi.

Jeg har erfaring med behandling af borderlinepatienter fra psykiatrien men bruger også metoden i mange andre sammenhænge i min private praksis.

 

 

Læs mere på www.Abelhus.dk

__________________________

Jan Bentzen
Psykolog Autoriseret af psykolognævnet
Web: http://abelhus.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykolog i København (Frederiksberg) tilbyder mentaliseringsbaseret terapi