Psykolog i København

Blog forfatter

Psykologhjælp i København

 Psykolog København

Søger du psykologsamtaler i hovedstadsområdet? I UngTerapi er vi et stort og varmt fællesskab af psykologer med en stærk faglig profil og et klart fokus på at hjælpe unge. 

Du kan kende os på tre ting:

  1. Fokus på unge
  2. Vi er selv unge
  3. Rabat til unge og studerende

Selvom vi har bredt os til flere dele af landet, er vi startet op i København, og det er her vi har vores største klinik. Vi er 18 psykologer fordelt på fire adresser i København. 

UngTerapi startede i et lille terapilokale på Vesterbro, men i 2018 flyttede vi til nye, store lokaler i Skoubogade midt på strøget. Her råder vi nu over 10 lokaler, som er fuldt booket ud, og vi har desuden fået flere psykologer ind på andre adresser. Der er tale om lokaler ved Nørreport, på H. C. Andersens Boulevard og på Ny Vestergade (Lige ved Nationalmuseet).

Hvad hjælper vi så med?

Vi har stor erfaring med mange forskellige problemstillinger. 

Angst, Ensomhed, Lavt selvværd, relationelle vanskeligheder og parterapi er nogle af de temaer, vi alleroftest møder. Men listen over de emner, vi har hjulpet unge med er lang: Utilstrækkelighed, selvskade, eksamensangst, social angst, familieproblemer, personlig udvikling, sorg og tab, graviditet, abort, forældreskab, eksistentielle kriser eller spørgsmål. Vi hjælper også med meningsløshed og modløshed, ligesom overgangen fra "ung" til "voksen" er et tema der fylder blandt mange af de unge, vi hjælper. Hvis du føler et præstationspræs og har svært ved at sætte grænser, kan vi hjælpe dig. For mange unge slår det over i perfektionisme eller måske endda depression. Usikkerhed i forhold til fremtiden og omverdenens krav og forventninger er i hvert fald også et emne, der går igen i terapien. 

Hvis du søger psykolog København og kan genkende dig i et eller flere af disse temaer, så tøv ikke med at kigge nærmere på vores hjemmeside, www.ungterapi.dk. Vi har bl.a. en stor gratis sektion, hvor du kan få svar på de fleste af dine spørgsmål og tage en test hvor du på ét minut får svar på, om du kan få gavn af psykologhjælp. 

__________________________

Psykolog København
Læs artiklen om forældrehjælp til teenager

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykolog København - Online booking og ingen ventetid