Psykisk vold - når kærlighed gør ondt

Blog forfatter

Psykisk vold  - vold uden blå mærker

At være udsat for psykisk vold skaber ofte store personlige konsekvenser og kriser. Den vedvarende nedgørelse, hån og trusler kan medføre angst, stress og depression. Langsomt nedbrydes dit selvværd og selvforståelse, og gennem manipulation og tavshed skabes en tvivl og usikkerhed omkring din virkelighedsopfattelse. 

Psykisk vold ses ofte i forhold, hvor partneren har psykopatiske og narcissistiske træk, men din partner er så charmende og karismatisk, at dette ofte først bliver tydeligt, når du er dybt involveret i forholdet. 

Selv efter et eventuelt brud, kan fælles børn gøre kontakt og samarbejde konfliktfyldt og udmattende. Lige meget hvor du er, om du forsat lever i dette usunde forhold, om du har brudt, så hjælper jeg dig med at adskille, hvad der er dit, og hvad, der tilhører din partner. Jeg styrker dig og dit selvværd, således at du tydeligt kan mærke og sætte dine grænser. Vi undersøger dine ubevidste kærligheds-overbevisninger, og gør dig tydelig på, hvad du ønsker og har brug for i et kærlighedsforhold.

I fællesskab bygger vi dig op, og undersøger dine værdier, behov og mål. Vi finder strategier, hvis du i et vist omfang forsat har kontakt til din psykisk voldelige partner. 

Er du usikker på om du lever i et psykisk voldeligt forhold, er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende via mail eller telefon. 

Sted

Mejlgade 42. 2 tv. Århus C. 

Jeg tilbyder også sikker online konsultation. 

Klik her for at se praktiske info. og priser på terapi

De bedste hilsner
Signe M. Hegestand. Aut. Psykolog. 

www.hegestand.dk 

 

__________________________

De bedste hilsner
Signe M. Hegestand.
Aut.Psykolog, Psykoterapeut og Mindfulness Instruktør.
Mejlgade 42.2tv. 8000 Århus C.
http://www.hegestand.dk

Relaterede artikler efter område


Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Psykisk vold skaber lavt selvværd, angst, depression. Se mere