Psykolog Hørsholm Zenna Allesøe

Profil

Navn
Zenna Allesøe
Titel
Autoriseret psykolog
Hjemmeside
Autoriseret Psykolog Zenna Allesøe
E-mail
za@mail.dk
Telefon
2740 2703
Adresse
Hovedgaden 55B, 2. sal , 2970 Hørsholm

Introduktion

Har du brug for psykoterapi, så kan jeg som autoriseret psykolog træde til med kvalificeret hjælp. Vi kan alle sammen miste balancen i livet, og nogen gange har vi behov for hjælp.
Jeg tilbyder en bred vifte af terapi samt healing til unge og voksne.

Gennem mit mangeårige virke som autoriseret psykolog i egen klinik, har jeg oparbejdet en solid og bred erfaring i at arbejde terapeutisk med mange forskellige problemstillinger: Fx stress, konflikter med familien, venner eller kolleger, angst, akut kriser, traumer, sorg, store livsomvæltninger, ønske om selvudvikling, lavt selvværd og udfordringer som særligt sensitiv.

Vil du se mere om, hvem jeg er, og hvad jeg kan hjælpe dig med: Klik her

I min hjælp til dig er mit mål at møde dig fra hjertet med respekt lige der, hvor du er i livet, og som psykolog at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor vi fælles kan udforske og udtrykke det svære. Jeg følger dig på et stykke af din vej, hvor jeg kan hjælpe dig med at øge din selvindsigt og styrke dine ressourcer, så du kan handle hensigtsmæssigt og (gen)finde din balance henimod en rolig væren dig selv i dit daglige liv. Et liv med større glæde og overskud.

Alt efter dit behov og dine ønsker, tilbyde dig forskellige former for terapi: Fx skyggearbejde, indre barn arbejde, samtaleterapi, stressterapi, kriseterapi, bevidsthedstræning, mindfulness, kropslige øvelser, terapi for unge, og terapi med fokus på det at være særligt sensitiv.

Vil du læse mere om hvad skyggearbejde er: Klik...

Specialer

Brancher

  • Psykolog
  • Psykoterapi
  • Stresskonsulent
  • Mindfulness
  • Spiritualitet
  • bevidsthedstræning

Hjemmesider

Kort


Psykolog Hørsholm Zenna Allesøe - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt