Profil

Navn
Sisse Siegumfeldt
Titel
Indehaver af Blå himmel Yoga, Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulnessinstruktør
Hjemmeside
www.blaahimmelyoga.dk
E-mail
sisse@sisseyoga.dk
Telefon
26230917
Adresse
Strandboulevarden 75, 2100 København Ø

Introduktion

Sisse Siegumfeldt har undervist i yoga siden 2005 og elsker den dybe fred og glæde, som yogaen giver. Hun er exam. yogalærer og en af de første, der begyndte at undervise i Børneyoga i Danmark, og i januar 2014 åbnede hun sit eget yogastudie Blå Himmel YOGA.

Blå Himmel YOGA ligger lyst og lækkert på Strandboulevarden 75 på Østerbro i København. Der er plads til max. 18 elever og vi lægger vægt på nærvær og personlig instruktion. Vores lærere er veluddannede, engagerede - og rigtig søde.

Vi har 14 ugentlige DROP IN-HOLD med Hatha, Hatha Flow, Yin yoga, Blid Hatha og som det første yogastudie i Københavns kommune: AERIAL YOGA. I Blå Himmel YOGA kan du få klippekort og medlemskab, der giver dig fleksibel mulighed for at følge et bestemt hold, eller prøve forskellige af. Vi har både yoga hold for børn og yoga hold for voksne.

Klippekort og medlemskab giver dig mulighed for at følge et bestemt hold, eller prøve forskellige af. Hvis du har lyst til dykke dybere, så har vi også en række spændende WORKSHOPS.

Derudover har vi nu hele 8 forløb med BYENS BEDSTE BØRNEYOGA. Vi uddanner også BørneYogalærere på HJERTEBARN-uddannelsen.

Hvert år holder vi YOGA-RETREATS i Grækenland og på Møn og Samsø, hvor du kan oplade krop og sjæl.

Velkommen...

Specialer

Brancher

  • Meditation
  • Mindfulness
  • Rejser og Retreats
  • bøger om yoga
  • børnemindfulness
  • børneyoga

Hjemmesider

Kort


Yoga hold Østerbro - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt