The Work of Byron Katie med Nayano

Profil

Navn
Nayano Skaaning
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
The Work of Byron Katie
E-mail
nayano@thework.dk
Telefon
0045 23428346
Adresse
Overgaden oven Vandet 48 C, 5., 1415 København K

Introduktion

Jeg har praktiseret som psykoterapeut i mange år. I 1999 fandt jeg The Work of Byron Katie og det er den metode jeg altid bruger og som altid indgår, simpelthen fordi den virker! 
De 4 spørgsmål i The Work trænger helt derind hvor ethvert problem begynder: De tanker vi tror på!

Vi lever indenfor de begrænsninger som vores tanker sætter om hvem vi er, hvad der er muligt for os og ofte efter hvad vi ikke tror er muligt for os. Vi oplever forvirring, stress og kriser når livet ikke er, som vi troede det skulle være, ud fra de forventninger og begrænsninger vores kultur, familie og opvækst har sat.

Ved at gå direkte til disse tanker og arbejde med dem, kan der løses op på et meget dybt plan. Det er altid overraskende og befriende at opdage at de tanker vi tror på, i virkeligheden ikke er sande. At den virkelighed vi har, "det som er", altid er venligere end de tanker vi gør os. 

Personligt har jeg en meget lang og bred psykoterapeutisk erfaring. Det ser jeg som en stor fordel og det gør det muligt for mig at have klienter med vidt forskellige typer problemer og sværhedsgrader af problemer.

Jeg er certificeret til at undervise og facilitere med The Work of Byron Katie. Jeg har herudover også andre uddannelser som du kan se på mine hjemmesider lige herunder:

Hjemmesider

Kort


The Work of Byron Katie med Nayano - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt