Profil

Navn
UngTerapi
Titel
Psykolog
Hjemmeside
Psykolog
E-mail
kontakt@ungterapi.dk
Telefon
60808709
Adresse
Kvægtorvsgade 1, kælderen, 1710 København V

Introduktion

Psykologfællesskab af unge psykologer, som har sat sig for udelukkende at hjælpe unge og deres forældre med de problemstillinger, der optager dem. 

Vi har en simpel mission: Alle unge skal have ret til kvalificeret psykologhjælp, der er til at betale. Du finder UngTerapi i København, AarhusHillerød, Hørsholm og Aalborg

Er du ung i dagens Danmark, er det ganske anderledes for dig at vokse op, end det har været for dine forældre eller bedsteforældre. Skulle man mødes med venner eller familie dengang, så aftalte man tid og sted på forhånd. Og hvis de ikke dukkede op, så måtte man bare vente. Eller gå slukøret hjem igen. Hvis man var heldig, kunne man finde en telefonboks og ringe hjem til vedkommende for at finde ud af om de var hjemme. Det virker jo helt fremmed og oldnordisk i dag. 

Og det er jo bare ét eksempel. Hvor dine bedsteforældre måske stadig ser sociale medier og "cyberspace" som noget nyt, spændende, ukendt og måske lidt farligt, er det en verden, du er fuldstændigt hjemme i. På godt og ondt flyder virkeligheden sammen med det digitale, overgangene er slet ikke så skarpe længere, og når man mødes med sine venner, er det ikke lige så afgørende hvordan og hvornår det foregår.

Alt det er noget vi forstår. For vi er der selv. 

Er du i tvivl, om du kan have brug for psykologhjælp? Så læs denne artikel!

Specialer

Brancher

  • Psykolog
  • københavn
  • psykolog
  • psykologpraksis
  • psykoterapi for studerende
  • psykoterapi for unge

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


UngTerapi - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt