Medarbejdertrivsel med Riff Strandlykke

Profil

Navn
Riff Kongebak Strandlykke
Titel
Enneagramcoach, samarbejdsekspert og foredragsholder
Hjemmeside
www.strandlykke-pro.dk
E-mail
riff@strandlykke-pro.dk
Telefon
20 77 99 15
Adresse
Lautruphøj 1-3, 2750 Ballerup

Introduktion

Samarbejde og trivsel - få bedre arbejdsmiljø

Problemer med sygefravær og stress? Eller trænger I bare til udvikling i virksomheden? Så lad enneagramcoach Riff Strandlykke hjælpe til bedre psykisk arbejdsmiljø, øget samarbejde, arbejdsglæde, trivsel, faglig udvikling og effektivitet.

Forestil dig et øjeblik, at du mandag morgen træder ind på din arbejdsplads med glæde og entusiasme fordi du opdager, at din virksomhed er fyldt med glade medarbejdere, der har høj motivation, glimt i øjet og som tager ansvar for deres arbejde og for deres fælles arbejdsplads. Medarbejdere, som tilgodeser firmaets interesser og som følger firmaets linje med glæde, fordi de virkelig brænder for, at være en del af firmaet og gerne vil være det i lang tid.

På sådan en morgen i din virksomhed kan du glæde dig over mængden af engagement, du oplever fra dine medarbejdere og vide, at du evner at fastholde dine dygtigste medarbejdere og få udviklet alle dine medarbejderes kompetencer, ressourcer og kommunikative evner. På sådan en morgen er dagene med overvældende sygefravær, stresssygemeldinger, sygesamtaler, samarbejdsproblemer, udfordringer med arbejdsmiljø, mobning og omsætning blot et fjernt minde. For på sådan en morgen kan du glæde dig og gå til dine arbejdsopgaver med iver og positivitet, fordi du er tryg ved virksomhedens strategi og linje og medarbejdernes evne til at udføre disse.

Dette billede er et eksempel på, hvad der kan vente dig, som direkte resultat af dit og dine medarbejderes gode arbejde med at forbedre og sikre jeres fælles arbejdsmiljø og fælles samarbejdsstrategi. For det er muligt og inden for rækkevidde for dig, at få skabt en virksomhed med et vedvarende godt psykisk arbejdsmiljø, gode arbejdsforhold, højt energiniveau, god stemning og høj arbejdsmoral.

Som virksomhedscoach arbejder jeg med at forbedre relationerne på jeres arbejdsplads. Jeg går højt op i, at skabe et stærkt team, der er fælles ansvarlige for opgaveløsningerne såvel som for den fælles trivsel i virksomheden.

Jeg arbejder med den enkelte medarbejder, for at finde frem til de mange (måske skjulte) ressourcer, som den enkelte har til rådighed og jeg sørger for at få dem omsat til konkret adfærd i dagligdagen på arbejdspladsen, så alle medarbejdere herved er med til at bidrage til at skabe en god arbejdsplads. Jeg kan hurtigt spotte hvad den enkelte medarbejder har behov for, for at kunne udføre sit arbejde mere tilfredsstillende og effektivt.

Jeg arbejder også gruppeorienteret med jer som team, ved at finde ind til værdier og målsætninger, således at alle medarbejdere finder motivationen og engagementet til at arbejde for at leve op til virksomhedens overordnede værdisæt.

Samtidig kommer jeg som et frisk pust ind i virksomheden og sørger for at få løftet stemningen og energiniveauet og desuden sætter jeg fokus på tabubelagte og skjulte ting i virksomheden og gør dem lettere at tale om og give slip i, så I kan få vendt udfordringer og problemer til noget positivt og til nogle ressourcer, I kan gøre brug af, som er med til at gøre netop jeres virksomhed unik og vigtig.

I kommer ikke til at få en hurtig symptombehandling eller et lille plaster på såret af mig, for jeg tror ikke på at overfladiske løsningsmodeller kan skabe vedvarende positive forandringer. Til gengæld får I lige præcis de konkrete redskaber, som er relevante og brugbare for jer. I finder frem til alle de ressourcer og styrker I samlet har til rådighed og får indsigt i, hvordan I bedst muligt får sat dem i spil i de rette sammenhænge, så I kan udnytte og udleve virksomhedens fulde potentiale.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer.

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Rejser og Retreats
 • arbejdsglæde
 • bedre arbejdsmiljø
 • den gode arbejdsplads
 • Foredrag
 • Kurser, workshops
 • Ledelse
 • Medarbejdere og Teams
 • Organisation
 • psykisk arbejdsmiljø
 • Samarbejde og trivsel
 • stress
 • sygefravær

Hjemmesider

Kort


Medarbejdertrivsel med Riff Strandlykke - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt