Cilje Tinemari Englehuset

Profil

Navn
Cilje Tinemari Tiemroth
Titel
Clairvoyant medie, Healer og Terapeut i samliv og børn, angel coach uddannelse, englen fra viby,
Hjemmeside
www.clairvoyance-engles-budskab.dk
E-mail
kontaktenglehuset@gmail.com
Telefon
60140228
Adresse
Købmagergade 6 Gylling, 8300 Odder

Introduktion

Lidt om mig

 

Jeg hedder Cilje Tinemari Tiemroth. Jeg er fra juli 1975.

Jeg er den, der startede Englehuset op i 2011.

Jeg har et pragtfuldt liv med et job fyldt med indsigter og udviklinger måde i mig selv og via det jeg formidler til mine klienter her i Englehuset i Odder.

Lidt af det jeg laver er både selvudviklings rejser og uddannelser til Coach og spirituel coach, Såvel som workshops og foredrag. Jeg bruger mit daglige virke til at forandre folks liv fra en trist opgivende eller blot tvivlende følelse til en lykke tilstand via indsigter, vi giver både Healing og clairvoyant coaching samt almindelige terapier.

Jeg elsker at hjælpe mine medmennesker med at finde deres vej til indre lykke, frihed og selvindsigt. Indsigter der flytter dem hen til det sted i deres liv, hvor de kan blomstre.

Jeg har hele mit liv følt et stærkt kald indenfor den spirituelle verden. Jeg altid har været et clairvoyant medie, og har siden jeg blev født, set afdøde og engle - og troede at det var normalt. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var noget alle gjorde. Det var tydeligt for mig, at jeg stod uden for flokken, og at mine medmennesker ikke så verden, som jeg gjorde. Derfor er jeg utrolig taknemmelig for at forlaget Gyldendahl har udgivet en bog om mig den hedder Englen fra Viby.

Jeg lærte på den hårde måde, at mine evner skulle skoles, for mine medmennesker havde ikke brug for sandheden, når de ikke havde bedt om den. Dog er sandheden den eneste vej til udvikling og frisættelse...

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

  • Coaching
  • Angel Coach. Besat af Ånd
  • clairvoyance
  • engle
  • engle healing
  • Englekort

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Cilje Tinemari Englehuset - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt