Terapeut i København Karina Frederiksen

Profil

Navn
Karina Frederiksen
Titel
NADA behandler, Sexolog, Misbrugsrådgiver, kropsterapeut, Enneagrammet.
Hjemmeside
Karina Frederiksen
E-mail
karina73.frederiksen@gmail.com
Telefon
22115060
Adresse
, 2200 København N

Introduktion

Min fineste opgave er at møde netop dig der hvor du er. Samtalen hos mig tager altid udgangspunkt i hvem du er, hvor i livet du er og hvilken problemstillinger du ønsker hjælp til. I samtalen vil du blive set og hørt præcist som den du er
- hvor du er.

Det kan f.eks. handle om identitet, misbrug, tidligere misbrug, at være pårørende, parforhold, angst, sygdom både psykiatrisk eller somatiske lidelser, seksualitet, opvækst, stress, ensomhed, manglende energi i livet, skilsmisse, personlig udvikling samt helt almindelige andre udfordringer som du møder på din vej, og ønsker hjælp til.

Jeg er, NADA behandler, Sexolog, Misbrugsrådgiver, Social- og Sundhedsassistent, Plejefamilie.
Kommende kropsterapeut og kommende uddannelse i Enneagrammet. 

Jeg har store erfaringer og jeg har arbejdet sammen med mennesker i svære udfordringer. Jeg er ikke i tvivl om, at du vil føle at jeg kan møde dig i dine svære udfordringer, med mine erfaringer både professionelt og med mine personlige erfaringer som giver mig gode egenskaber, der respekterer og rummer hele dig.

Vi kan kontakte kroppens "hukommelse" og finde den grundlæggende årsag til problemet, og derved finde sandheden i os selv. Det handler om samspillet, mennesker og deres historier. Jeg har et ønske om, at hjælpe andre mennesker og inspirere mennesker til et mere balanceret og lykkeligt liv.

Jeg har altid arbejdet i sundhedsvæsnet, både som professionel og som frivillig, fra de unge år. Jeg har herved mange års erfaringer med...

Brancher

  • Coaching
  • Parforhold og samliv
  • Mindfulness
  • Afspænding
  • Akupunktur
  • Alkohol

Hjemmesider

Kort


Terapeut i København Karina Frederiksen - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt