Profil

Navn
Zoë Escher
Titel
Sushikok & Sake Sommelier
Hjemmeside
Zoë Escher - Det autentiske japanske køkken
E-mail
info@sakana.dk
Telefon
29705345
Adresse
Meklenborggade 2, 4 th, 2300 København S

Introduktion

Mit navn er Zoë Escher. Jeg er sushikok, sake sommelier og forfatter til kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”.
 

Jeg har en meget stor kærlighed til Japan og det japanske køkken. Det har jeg haft siden, at jeg var i 20’erne.

Jeg har i mange år dyrket kampsporten kendo (japansk sværdfægtning) på eliteplan. Min kendo træner og mentor idag er Nobuo Hirakawa, som er meget berømt i Japan for sin evne til, at håndplukke talenter og udvikle dem til de bedste kendoudøver i verden.

I 2004 rejste jeg til Japan på et træningsophold i Tokyo. Efter træning, blev jeg inviteret ud og spise af lærerne på en af byens mange gode sushirestauranter.
Det var en eye-opener. Japansk sushi smager af meget mere, og typisk har de japanske sushirestauranter 20 forskellige fisk på menukortet.

I 2005 fik jeg en knæskade og blev desværre nød til at stoppe, men min glæde for det smukke land Japan, kulturen og min begejstring for det japanske køkken var uforandret.

I 2006 rejste jeg til Los Angeles, hvor jeg blev uddannet til sushikok og Sake Sommelier hos California Sushi Academy. Som en del af uddannelsen lærte jeg også, at lave forskellige forretter, hovedretter og andre klassiske retter indenfor det japanske køkken.
Kurset blev ledet af den meget anerkendte, japanske instruktør Toshi Sugiura, som har 40 års erfaring, er kendiskok i Hollywood og dommer ved sushikonkurrencer i Japan.

Under mit ophold lavede jeg catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills, Brentwood og filmselskaber i Hollywood.

Min...

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

  • ernæring
  • foredrag
  • foredrag
  • Japan
  • Kurser
  • Kurser

Hjemmesider

Kort


Sushikok Zoë Escher - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt