Profil

Navn
Zoë Escher
Titel
Sushikok & Sake Sommelier
Hjemmeside
Zoë Escher - Det autentiske japanske køkken
E-mail
info@sakana.dk
Telefon
29705345
Adresse
Meklenborggade 2, 4 th, 2300 København S

Introduktion

Mit navn er Zoë Escher. Jeg er sushikok, sake sommelier og forfatter til kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”.
 
I 2006 skulle der ske noget nyt, så jeg rejse til Los Angeles for at blive uddannet til sushikok og Sake Sommerlier. Sammen med andre kursister fra Europa og USA gik jeg en spændende tid i mødet hos California Sushi Academy.

Den anerkendte japanske sushikok Toshi Sugiura, delte rundhåndet ud af sin viden og de japanske teknikker han bruger, når han laver velsmagende japansk sushi.
Praktisk erfaring fik vi også i løbe af uddannelsen, jeg lavede catering hos kendisser i Bel Air, Beverly Hills, Brentwood og filmselskaber i Hollywood. 
 
Min fascination af det japanske køkken og sushi stoppede ikke der, siden 2004 har jeg rejst til Japan for at få nye input.

Mit arbejde er ikke gået ubemærket hen.

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I marts 2013 blev jeg nomineret til Oplevelsesprisen 2013. I november 2013 udråbte Irma mig til at være Danmarks sushi ekspert nr. 1. I selv samme måned havde jeg også fornøjelsen af, at lave sushi og japanske retter som personalemad til restaurant Geranium.

Hvad kan jeg tilbyde?

Sushikursus for børn (10-13 år), Sushikursus for begyndere, Sushirulle for øvede. Nigiri sushi for begyndere. Sushikursus for vegetarer, Sushikursus de luxe for virksomheder og private selskaber , Japan nudelsuppe kursus for begyndere,...

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

  • ernæring
  • foredrag
  • foredrag
  • Japan
  • Kurser
  • Kurser

Hjemmesider

Kort


Sushikok Zoë Escher - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt