Susanne Glending - psykoterapeut og kranio-sakralterapeut

Profil

Navn
Susanne Glending
Titel
Psykoterapeut og kranio-sakralterapi BIODYNAMICS Stillness Touch
Hjemmeside
www.ditstillerum.dk
E-mail
susanneglending@gmail.com
Telefon
28971315
Adresse
Hauchsvej 13 St , 1825 Frederiksberg C

Introduktion

Jeg tilbyder kraniosakralterapi samt kropsorienteret psykoterapi, traumeterapi og tilknytningsterapi.

Jeg har en blid, kreativ og legende approach med udgangspunkt i her og nu - og tilbyder mine klienter metoder og øvelser, der umiddelbart skaber ro i nervesystemet, og som på lang sigt får din medfødte indre ro og dine iboende ressourcer til at blomstre. Dette uanset om du f.eks. er ramt af choktraumer, barndomstraumer, sorg, piskesmæld, hjernerystelse, hovedpine/migræne, angst, har en stressreaktion, en efterfødselsreaktion eller smerter der hæmmer din frie bevægelighed.

Mine mange værktøjer og tilgange som både kropsorienteret psykoterapeut og kranio-sakralterapeut gør at vi sammen kan finde en vej gennem sårbarheden og smerten, så du kan trives og blomstre i dit liv, i dine relationer og forblive centreret, også når livet byder på udfordringer.

Jeg blev født i 1965, og allerde som ganske ung læste jeg om udviklingspsykologi og kropsterapi. I 1991 blev jeg færdig som jurist og arbejdede i 15 år i Red Barnet og Børnerådet. Min interesse for kroppen og de psykologiske aspekter af livet trængte sig imidlertid på, hvorfor jeg fra 2005-2009 tog en 4-årig uddannelse til energetisk psykoterapeut og fra 2007 ligeledes uddannede mig til kranio-sakralterapeut, organmassør, bindevævsmassør mv. Siden 2010 har jeg specialiseret mig i traumeterapi, relationsterapi og den blide biodynamiske tilgang til kranio-sakralterapi. Efter en voldsom cykelulykke i april 2008 stod det klart at...

Brancher

  • Psykoterapi
  • angst
  • depression
  • fokus på individets ressourcer
  • hjernerystelse
  • Kranio-Sakral Terapi

Hjemmesider

Kort


Susanne Glending - psykoterapeut og kranio-sakralterapeut - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt