Profil

Navn
Lotte Klink
Titel
Stress-ekspert og Executive Coach
Hjemmeside
Lotte Klink
E-mail
lotte@lotteklink.dk
Telefon
41146414
Adresse
Parcelvej 145, 1. sal, 2830 Virum

Introduktion

Jeg hjælper folk der er kommet ud af balance. Om vi kalder det stress, ubalance, angst eller depression - diagnoser hænger jeg mig ikke i. Det jeg hænger mig i, og som jeg synes er vigtigt - det er at du kommer hjem igen. For det er i bund og grund det det hele handler om. 

Når vi bliver ramt af stress, angst, ubalance eller lettere depressioner er vi "bare" kommet på forkert vej - og skal "bare" følges hjem igen.

Jeg, Lotte Klink, har arbejdet med folk i ubalance i de sidste 8 år, og jeg ved hvad jeg gør. Jeg er uddannet Kaoscoach og stresscoach hos Forebyg Stress. Jeg har selv tidligere været ramt af stress, så jeg ved hvad vi taler om.

Jeg har efterhånden fået en meget stor erfaring indenfor ubalance, og er samtidig en stædig kamel. Det gør at alle der henvender sig til mig for at komme i balance og "hjem" de kommer hjem. Jeg har garanti på alle mine forløb hvilket betyder at hvis du ikke bliver rask og ikke er tilfreds bagefter - så får du pengene tilbage.

Jeg arbejder også med unge, for jo tidligere jeg kan hjælpe mennesker hjem, jo bedre liv får de. Og de unge er også et presset folkefærd - de har bare ikke øvet sig så længe.

Jeg er 49 år, bor i Virum og har 2 børn.

Min livsmission er at hjælpe folk hjem - og jeg vil elske at hjælpe dig.

Ring eller skriv - hvis du vil høre mere.

 

De bedste hilsner

Lotte...

Specialer

Brancher

  • Stresskonsulent
  • job og liv balance
  • Ledelse
  • Stresscoaching
  • Stressforebyggelse
  • Trivsel

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Stress Coach Lotte Klink - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt