Profil

Navn
Stresscoach Lisa Engelbrecht Overskov
Titel
Stresscoach
Hjemmeside
Charlottenlund Stressklinik
E-mail
info@stressklinik.dk
Telefon
Adresse
Skovbrinken 11, 2920 Charlottenlund

Introduktion

Charlottenlund Stressklinik tilbyder hjælp til stress, forebyggelse af stress samt foredrag og workshops om stress til virksomheders ansatte samt ledelse.

Stresscoaching udfylder pladsen mellem lægen og psykologen, og er beregnet til raske og sunde mennesker, der er blevet ramt af stress eller ønsker at lære, hvordan man forebygger stress.

På Charlottenlund Stressklinik tilbyder vi et effektivt forløb på 7-8 sessioner efter behov, hvor vi giver dig redskaber til at blive afstresset og genfinde dit psykiske og fysiske overskud og balance.

Vi arbejder både med stressramte, som allerede er sygemeldte, og med erhvervsaktive lettere stressramte, som ønsker hjælp til håndtering af stress og forebyggelse af stress.

Vi tilbyder ligeledes foredrag og workshops om stress til virksomheder, eller muligheden for at bruge os som fast tilknyttet stresscoach i virksomheden, 1-2 gange om måneden efter behov.

Hjælp til eksamensangst og eksamens stress tilbydes ligeledes, og vi har individuelle coaching forløb til unge med eksamensangst, samt tilbyder foredrag om eksamensangst til skoler og gymnasier. 

Læs mere lige her: stressklinik.dk 

 

Specialer

Klik herunder for at læse mere om:

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Foredrag
  • foredrag om stress
  • hjælp til stress
  • Kurser, workshops

Hjemmesider

Kort


Stress og Søvnklinikken - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt