Stress og mindfulness coach Lena Jørgensen - Mindsatwork

Profil

Navn
Lena Jørgensen
Titel
Stresscoach og Mindfulnessinstruktør
Hjemmeside
Mindsatwork
E-mail
lj@mindsatwork.dk
Telefon
+45 20 10 37 04
Adresse
Musicon, Rabalderstræde 1, 4000 Roskilde

Introduktion

Jeg er uddannet stresscoach, life- og businesscoach samt mindfulnessinstruktør.

I mit virke som selvstændig brænder jeg for at kunne bidrage til at nedbringe antallet af stress sygemeldinger i Danmark. Hver dag er mere end 35.000 danskere sygemeldt med stress, og det tal er desværre kun stigende!

Faren for at blive ramt af stress er stor, hvis ikke vi formår at lytte til os selv, og give plads til ro og egenomsorg.

Jeg har taget rejsen selv, og måske særligt derfor brænder jeg for at kunne gøre en forskel.

Med baggrund i min egen private livsrejse, professionelle erfaring som HR ansat i større, internationale organisationer samt flere uddannelser og kurser inden for stress og personlig udvikling tilbyder jeg støtte og rådgivning til enkeltpersoner og virksomheder inden for stressforebyggelse og stresshåndtering samt behandling af stressramte. Stress kan ramme alle, og jo større viden om stress vi tilegner os, jo større mulighed har vi for at aflive myter og slippe fri for den berøringsangst, vi ofte oplever både som stressramt og som pårørende.

Stress berører aldrig kun den stressramte, men også i høj grad de nære pårørende, venner og kollegaer. Jeg har derfor et særligt fokus på at støtte og rådgive alle parter igennem hele forløbet. Også i tiden efter stress, som er en meget sårbar periode for den tidligere stressramte, der ofte er bange for at blive ramt af stress...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Stresskonsulent
  • Mindfulness
  • arbejdsglæde
  • Businesscoaching
  • businesscoaching. karriererådgivning

Hjemmesider

Kort


Stress og mindfulness coach Lena Jørgensen - Mindsatwork - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt