Stress og selvværd Psykoterapeut København

Profil

Navn
Stinna Bastian
Titel
Psykoterapeut, Mindfulness, Bevidsthedstræner
Hjemmeside
Psykoterapeut København K og Hellerup
E-mail
stinna@stinnabastian.dk
Telefon
27140731
Adresse
Fiolstræde 19,2, 1171 København K og Hellerup

Introduktion

Lider du af stress eller lavt selvværd? Har du en spiseforstyrrelse, eller tilbagevendende problemer i dine parforhold. Så få hjælp af Psykoterapeut Stinna Bastian i Kbh. K.

De fleste problematikker vi oplever som voksne, er udsprunget af fejlindlæring i barndommen. Derfor vil jeg ofte, i begyndelsen af et terapeutisk forløb, kigge lidt på de "overlevelses"strategier du har lært som barn, da en belysning af disse, vil være en stor hjælp i forhold til at forstå og komme ud af dine nuværende problemer.

Måske har du en tydelig kognitiv forståelse af sammenhængen mellem dine tidlige oplevelser og dine nuværende problematikker. Men for at kunne skabe en forandring, skal du kunne mærke sammenhængen og derigennem genkende den både kognitivt, følelsesmæssigt og sanseligt, således at det ikke kun er hovedet der forstår, men hele dit system, der forstår. 

Derefter begynder arbejdet med at forandre, skridt for skridt. Vi træner din adfærd i klinikken, ligesom du selv vil opleve en lyst til at begynde at eksperimentere med en ny måde at være i verden på. 

Fordelen ved at træne er, at hjernen - ligesom ved al anden indlæring - skaber nye neurale forbindelser når den øver sig på noget nyt. Og jo flere forbindelser hjernen skaber, jo lettere bliver det at gøre det nye.

På den måde kan et terapeutisk forløb godt sammenlignes med at lære at cykle. I starten føles det som en umulig opgave, men med tiden  (og måske støttestang og støttehjul til at begynde med), bliver det langsomt lettere...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Mindfulness
  • angst
  • Medarbejdere og Teams
  • medarbejderudvikling

Hjemmesider

Kort


Stress og selvværd Psykoterapeut København - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt