Livskunstner og tandlæge. Stine Lomholt Hansen.

Profil

Navn
Anne Kirstine Lomholt Hansen
Titel
Tandlæge, Hypnoterapeut. Certificeret MBKT-terapeut. Certificeret mindfulnessinstruktør efter intern. forskrifter. Pædagogisk mindfulnessinstruktør.
Hjemmeside
Ll. Grummesgaard
E-mail
lillegrummesgaard@gmail.com
Telefon
20911739
Adresse
Tvedvej 44, Nr. Nissum, 7620 Lemvig

Introduktion

Tandlæge fra Århus Tandlægehøjskole 1989. Klinisk hypnotisør, uddannet af Dansk Psykologforening. MBKT-terapeut. MBKT-instruktør. Pædagogisk mindfulness-instruktør. 

Jeg tager imod tandlægeangste patenter på klinikken Ole Hulegaard Jensen, Lemvig. Dog har jeg grundet alvorlig sygdom været nødt til at begrænse antallet af patienter.

Jeg tilbyder hypnosebehandlinger imod angst, fobier, lette depressioner, lavt selvværd, smertetilstande, hudlidelser, allergi, "dårlige vaner” og meget andet.

Jeg tilbyder desuden MBKT- terapi og instruktion. Samt meditationer og mindfulness-øvelser i naturen. Og gerne med hesten inddraget. Jeg har en skøn flok islandske heste.

Jeg arrangerer lejlighedsvis workshops, små retreats samt foredragsvirksomhed.

Jeg sætter autencitet meget højt. Og derfor vil jeg påstå, at mit vigtigste “svendebrev” er fra Livets Skole, hvor jeg har været i en meget bred mesterlære. Jeg lever med en kronisk livstruende sygdom og har været konfronteret med den angst, der uvilkårligt følger med sådan en diagnose. Men jeg har også fået glæden, taknemmeligheden og ydmygheden over at HAVE LIVET. Og nyde det hver eneste dag.

 

Specialer

Brancher

  • Meditation
  • Mindfulness
  • Hypnose
  • Hypnose terapi
  • Kurser, workshops
  • Livsstilsproblemer

Hjemmesider

Kort


Livskunstner og tandlæge. Stine Lomholt Hansen. - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt