Profil

Navn
Miella Charnell
Titel
Numerolog og healer
Hjemmeside
Numerologi og Healing - Soulvibes
E-mail
miella@soulvibes.dk
Telefon
51336697
Adresse
Hovedgaden 18A, 3220 Tisvildeleje

Introduktion

Harmoni og flow gennem numerologi

Alt er vibration!

Jeg kan afkode vibrationerne i dine fødselsdato og i dine navne. Dette giver indsigt i dine medfødte potentialer, livslektioner og livsformål, samt en forståelse for hvorfor du igen og igen oplever de samme udfordringer og temaer i livet.

Læs mere her: www.soulvibes.dk

Numerologi giver selvindsigt og en stærk forståelse for dig selv og dine omgivelser.

Det numerologiske navneskifte

Vores navne vibrerer med energi, der konstant påvirker vores indre verden og vores oplevelse af verden omkring os.  Har vi tunge vibrationer i vores navne kan vi opleve tendens til stress, angst, oversensitivitet, tankemylder, offermentalitet, vrede og drama. Vi kan også have en grundlæggende følelse af ikke, at kunne komme i mål med  vores drømme, ligemeget hvor meget vi knokler. Eller en følelse af, at kunne bidrage til meget mere end vi gør. En udefinerbar længsel efter mere.

Gennem et højtvibrerende numerologisk navneskifte hæves vores vibration i verden, således at vi møder os selv og omverdenen fra et langt mere positivt, kærligt og harmonisk sted. Tendens til stress, tankemylder, offerrolle med mere forandres over tid til sindsro, harmoni og indre power. 

Når der ikke længere er navnevibrationer, der blokere flowet og kontakten til vores medfødte essens, kan vi uden knoklen leve og handle fra et kærligt og kraftfuldt...

Specialer

Brancher

  • Coaching
  • Spiritualitet
  • coaching
  • EFT
  • Healing
  • healing

Hjemmesider

Kort


Soulvibes Numerologi - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt