Profil

Navn
Sophie Emby
Titel
Psykomotorisk Terapeut
Hjemmeside
Facebook Sophie Emby, Retreats på Tenerife
E-mail
sophieemby@hotmail.com
Telefon
+34646505329
Adresse
Cmno San Bartolomé de Geneto 75, 38296 San Cristóbal de La Laguna

Introduktion

Uddannet Psykomotorisk Terapeut. Efter 23 års undervisningserfaring, hvor jeg har arbejdet med børn og unge, voksne, handicappede, psykisk syge og genoptræningsforløb, sætter jeg nu fokus på kroppen, sindet og følelserne og tilbyder ugekurser i Body and Mind Awareness på Tenerife. 

De erfaringer, jeg har gjort i mit eget liv, kombineret med de kurser jeg selv har deltaget i, danner grundlag for min tilgang til personlig udvikling. 

Jeg har oplevet både kvantespring og stilstand, og fælles for dem begge er en erkendelse af, at der ikke findes "rigtige" eller "forkerte" løsninger. Det vigtigste er at turde være i Nu'et og turde både at erkende smerten ved at være fastlåst og glæden ved at forløses. 

I 2014 flyttede jeg til Tenerife og har her fortsat mit virke som underviserDe undervisningsmetoder, jeg har bragt med mig fra Danmark, har været radikal anderledes, end hvad mine elever her i Spanien normalt er vant til. Først og fremmest fordi jeg giver den enkelte elev frihed til selv at finde ud af, hvad der er vigtigt for hende eller ham og derefter at støtte personen i processen med at finde frem til næste skridt. 

Præcis samme model bruger jeg på mine retreats. Det er helt op til den enkelte, hvilke redskaber vedkommende finder nyttigt og brugbart i arbejdet med sig selv og den videre personlige udvikling. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal ske, for den eneste, der kender svarene, er dig selv!

Specialer

Brancher

  • Mindfulness
  • Rejser og Retreats
  • Afspænding
  • Mindfulnes & Meditation
  • Motion
  • Fysisk behandling og velvære

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Sophie Emby - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt