Retreats på Tenerife Sophie Emby

Profil

Navn
Sophie Emby
Titel
Psykomotorisk Terapeut
Hjemmeside
Facebook Sophie Emby, Retreats på Tenerife
E-mail
sophieemby@hotmail.com
Telefon
+34646505329
Adresse
, 38296 San Cristóbal de La Laguna, Tenerife

Introduktion

Tid til at stille skarpt på krop og sind? Få et nænsomt puf fremad med konkrete, fysiske øvelser, samtale, latteryoga, mindfulness og meget mere på co2-neutralt retreat på Tenerife: ”Body and Mind Awareness på Tenerife”.

Jeg hedder Sophie Emby, jeg er 47 år og er uddannet Psykomotorisk Terapeut. Efter 23 års undervisningserfaring med børn og unge, voksne, handicappede, psykisk syge og genoptræningsforløb, sætter jeg nu fokus på kroppen, sindet og følelserne og tilbyder retreat i Body and Mind Awareness på en stille og smuk bjergskråning på Tenerifes sydside. Her er der plads til både kvantespring og stilstand og alt derimellem. Fælles for dem er en erkendelse af, at der ikke findes "rigtige" eller "forkerte" løsninger. Det vigtigste er at turde være i nu'et og turde erkende både smerten ved at være fastlåst og glæden ved forløsning.

Siden 2014 har jeg arbejdet på Tenerife som underviser. De undervisningsmetoder, jeg har med mig fra Danmark har været radikalt anderledes, end det mine elever i Spanien er vant til. Hovedforskellen består i at jeg giver den enkelte elev frihed til selv at finde ud af, hvad der er vigtigt for hende eller ham, og derefter støtte personen i processen med at finde frem til næste skridt. Præcis samme metode bruger jeg på mine retreats. Det er helt op til dig, hvilke redskaber du finder nyttige og brugbare i arbejdet med dig selv og din personlige udvikling. Det er dig, der bestemmer, hvad der skal ske, for du er den eneste, der kender svarene!

Specialer

Brancher

  • Mindfulness
  • Rejser og Retreats
  • Afspænding
  • Mindfulnes & Meditation
  • Motion
  • retreats tenerife

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Retreats på Tenerife Sophie Emby - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt