Skriveterapi kurser og psykoterapi Annette Aggerbeck

Profil

Navn
Annette Aggerbeck
Titel
Psykoterapeut MPF, specialist i Skriveterapi, journalist, cand.jur.
Hjemmeside
www.skriveterapi.dk
E-mail
kontakt@skriveterapi.dk
Telefon
4162 4232
Adresse
Hovedgaden 55B, 2. sal, 2970 Hørsholm

Introduktion

Individuel terapi og parterapi hos Annette Aggerbeck

Har du brug for psykoterapi? Så kan du vælge at kombinere psykoterapi med skriveterapi. Det er op til dig, om du kun ønsker terapi hos mig gennem samtale, eller om du også vil lave særlige skriveøvelser hjemme mellem sessionerne.

Du får endnu mere ud af psykoterapi, hvis din terapeut giver dig små korte skriveopgaver, hvor du arbejder videre med dig selv mellem jeres sessioner. Det viser forskning. Skriveterapi er effektiv brug af tid og ressourcer. Du behøver slet ikke være god til at skrive.

Læs mere her, hvis du ønsker psykoterapi med skriveterapi : Psykoterapi med Skriveterapi

Læs mere her, hvis du ønsker psykoterapi uden skriveterapi: Emotionsfokuseret terapi

Jeg er eksamineret psykoterapeut MPF og har solid erfaring i at arbejde med mange forskellige problemstillinger, herunder angst, stress, depression, lavt selvværd og udfordringer ved at være særligt sensitiv. Jeg har blandt andet en 4-årig uddannelse som EFT terapeut (Emotionsfokuseret terapi) og har udviklet Skriveterapimetoden™, som jeg bruger på nogle af mine klienter og også underviser i.

Skriveterapimetoden™ kan skabe dybe forandringer og resultater via kraftfulde skriveteknikker, som kan tilpasses de problemstillinger, vi arbejder med. Metoden er holistisk og fremmer kontakt indad til krop og følelser.

Du kan læse mere om skriveterapi i mine bøger: ”Skriveterapi– din guide til personlig vækst” og ”Skriveterapi for pårørende”.

 

Skriveterapi: Kurser, uddannelse og foredrag

For fagpersoner: Vil du lære at bruge skriveterapi på dig selv og andre?

Jeg er den eneste i Danmark, der uddanner skriveterapeuter. Skriveterapi kan være en fantastisk måde at gå dybere i det terapeutiske arbejde og hjælpe dine klienter med at fortsætte med at bearbejde, reflektere og gøre fremskridt mellem terapisessionerne. Skriveterapimetoden™ kan bruges på mange forskellige problemstillinger hos dine klienter.

Læs mere om den korte Skriveterapeut uddannelse, der er for dig, der arbejder med psykoterapi (du er fx psykolog, psykoterapeut) ved at klikke her: Bliv skriveterapeut

Kurset Skriveterapi for fagpersoner er for dig, der fx arbejder som coach, mentor, pædagog, sundhedspersonale, underviser eller leder. Her lærer du at bruge skriveterapi på andre, fx når du afholder kurser i selvudvikling. Læs mere her: Kurset skriveterapi for fagpersoner

Jeg holder også foredrag og workshops, hvor virksomheder, foreninger, organisationer og andre bl.a. kan få en introduktion til skriveterapi, så de bagefter kan skrive på egen hånd.

Læs mere her: Bestil skriveterapi foredrag og webinar

Jeg faciliterer desuden skriveterapi i grupper, herunder for pårørende til kronisk syge og voldsramte kvinder.

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information? Så er du velkommen til at kontakte psykoterapeut MPF og specialist i skriveterapi Annette Aggerbeck via e-mail: kontakt@skriveterapi.dk

Overvejer du terapi, kan du bestille 15 minutters gratis samtale, hvis du har brug for at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig, eller om jeg er den rette psykoterapeut for dig. Skriv til kontakt@skriveterapi.dk

Besøg også min Facebook-side Skriveterapi

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Bøger, CD, DVD
  • Foredrag
  • Kurser, workshops
  • psykoterapi psykoterapeut skriveterapi kurser foredrag bøger
  • skrivecoaching
  • skriveterapi uddannelse
  • Undervisning
  • Uddannelse

Hjemmesider

Kort


Skriveterapi kurser og psykoterapi Annette Aggerbeck - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt