SingingWolf - Mogens Juul

Profil

Navn
Mogens Juul / SingingWolf
Titel
Council Guide i indiansk visdom, intuitiv coach, proceskonsulent, storyteller, forfatter, foredragsholder
Hjemmeside
singingwolf
E-mail
kontakt@singingwolf.dk
Telefon
5353 7642
Adresse
Bakkedraget 17, 2860 Søborg

Introduktion

Kurser og forløb i indiansk visdom:

Mogens alias SingingWolf laver forskellige forløb omkring indiansk visdom både med grupper men også gerne individuelt. Med sine  værktøjer som Council Guide spænder han vidt og kan sætte sine metoder, filosofi og erfaring i spil mange steder, hvor det handler om at bringe balance ind i enten det personlige liv eller i grupper.

SingingWolf fik med entusiasme og lethed formidlet den indianske visdom og værktøjer til 30 psykologistuderende på Aarhus universitet...Maja Åvist (kand.stud / psykologi)

Forfatter og foredragsholder:

Mogens Juul alias SingingWolf fanger sit publikum med sine personlige og hudløst ærlige fortællinger om sin egen personlige rejse i indiansk visdom - en livsforandrende proces. Bogen Den Smukke Vej er Mogens´s gribende fortælling, der danner afsæt i foredraget Et liv i balance.

En klog bog som fortæller os, at vi ikke behøver at opfinde den dybe tallerken, den er opfundet af indianerne. Meget moderne psykoterapi og psykologi ser ud til at stamme fra indianerne. Mine fordomme om trommedans mv., som gammel overtro er blevet gjort til skamme... Dorte Hansen

Coaching:

Mogens coacher i hele spændet fra det kognitive til det spirituelle. Han formår at placere sig lige præcis der, hvor han fornemmer det er rigtigt at være for at skabe nærvær, kontakt og flow til coachingen.

Mogens lytter meget kompetent med alle sanser og dermed kan han undervejs opsummere og stille få men dybe spørgsmål. Det munder ud i, at jeg laver en...

Specialer

Brancher

  • coaching
  • energiarbejde
  • indiansk visdom
  • indre ro
  • intuitiv coach
  • naturens kraft

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


SingingWolf - Mogens Juul - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt