Reikimester Healer og Coach Esther Økær

Profil

Navn
Esther Økær
Titel
Reikimester, Healer og Coach
Hjemmeside
www.reikihealer.dk
E-mail
esther@reikihealer.dk
Telefon
+45 60643550
Adresse
Hegnsgården, 2670 Greve

Introduktion

Jeg er bl. a. Reikimester, Healer, Chumpi Paqo, Coach og tankefeltterapeut. Jeg underviser i Reikihealing, Meditation/Mindfulness og på selvværdskurset "Har du tillid til dit Selvværd". 
Herudover tilbyder jeg sessioner i healing, coaching, tankefeltterapi/TFT, sjælehentning, aktivering/beskyttelse af dit energilegeme samt Soul Body Fusion (SBF)

Reikikurser
Jeg har nu holdt kurser i Reikihealing igennem knap 20 år. Jeg underviser i den oprindelige Usui metode, da jeg er i direkte linie fra Mikao Usui via "The Blue Lotus Trust" (Gina Allan Evans, New Zealand). Dette betyder bl. a., at jeg udelukkende indvier og underviser i de oprindelige Reikisymboler. 

En Reikiuddannelse hos mig, består af:

3 grundkurser  : Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
2 mesterkurser: Reikimester 1 og Reikimester 2 (Reikimesterlærer)

Reiki 1
Det allermest grundlæggende kursus, som du kan vælge at "nøjes med". Her vil du blive i stand til at heale dig selv og andre, samtidig med, at din selvudvikling får et boost. Du vil blive indviet med det første vigtige og grundlæggende symbol, som alle under "Blue Lotus Trust" tilbyder, da Gina Allan mener, at det er så vigtigt et nøglesymbol, at alle bør have det til rådighed med det samme. Det vigtige nøglesymbol åbner dig som kanal og benyttes i øvrigt altid i forbindelse med de efterfølgende symboler, hvis du vælger at gå videre.
Reiki 2
På dette kursus bliver du indviet i og undervist i yderligere to Reikisymboler. Med det ene symbol vil du blive i stand til at sende fjernhealing.
Reiki 3
Dette kursus er helt særegent, og "Blue Lotus Trust" er blandt de eneste, der tilbyder dette. Dette betyder, at du bl. a. indvies og undervises i det meget powerfulde Reikisymbol, som indenfor andre traditioner først tilbydes på mestergraden. Symbolet benyttes bl. a. til chakraafbalancering, styrkelse af intuition og grounding.
Reikimester 1
På dette kursus bliver du indviet til indvie og undervise andre til Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
Reikimester 2 (Reikimesterlærer) indvier dig til indvie og undervise til samtlige grader - (inkl. Reikimester 1 og 2). På Reikimester 2 bliver du endvidere indviet og tildelt et meget stærkt Mestersymbol.

Sessioner
Jeg har praktiseret healing i 21 år siden mine første Reiki-indvielser i 1997.
Udover at benytte Reikihealing, benytter jeg inkahealing, idet jeg er uddannet Chumpi Paqo. Jeg har modtaget undervisning og indvielser indenfor Inkatraditionen både på kurser i Danmark og intensiv uddannelse i Peru v/ Juan Nuñez del Prado og Ivan Nuñez del Prado.
Jeg har er også indviet inden for Tao-healing og benytter mig af hjælp fra mine spirituelle guider, engle og kraftdyr.

Soul Retrieval (Sjælehentning)
Under mine healinger tilbyder jeg også "soul retrieval" (sjælehentning/boblestykkehentning) - udfra Inkatradtionens principper. Dette er også en del af min uddannelse i Peru til Chumpi Paqo. 
Igennem livet kommer vi ud for mindre og større traumer, der sætter sig som ar i vores sjæl. For hvert traume, "mister" vi et sjælsstykke. Indenfor Inkatraditionen siger vi, at vi mister et boblestykke. Ved hjælp af min misha/mesa (et specieltvævet klæde lagt sammen til en pude med energigenstande, hjælper dig med at hente disse boblestykker tilbage, så du bliver mere hel. Mine klienter beretter, at de føler en betydelig større sindsro og glæde, når de har fået et boblestykke tilbage. De er blevet mere hele.

Chumpi Paqo ritual
At være Chumpi Paqo indebærer endvidere, at jeg via nogle specielle energisten (khuyas) kan udføre et specielt Inka-ritual, hvorunder man får aktiveret og beskyttet sit energilegeme. 

Coach
Da jeg også er uddannet Coach benytter jeg coaching under mine sessioner. Udover at være uddannet NLP Coach, er jeg også intuitive coach. Jeg er udstyret med en meget stærk intuition blandet med clairvoyante evner.

Tankefeltterapi/EFT
Jeg tilbyder tankefeltterapi og EFT, hvilket er særdeles effektive redskaber, der virkelig kan rykke og befri dig for fobier og hjælpe med at forløse traumer. Det indebærer bl. a. tapping (lettere banken) på relevante steder på ansigt og krop blandet med sætninger.

Soul Body Fusion (SBF)
Et af mine seneste meget effektive redskaber, jeg tilbyder, er Soul Body Fusion, SBF (Jonette Crowley). Her sker virkelig små mirakler, når du fornemmer, at din sjæl bliver integreret med din krop. Det er som at blive mere hel og at finde hjem til sig selv.

Kurser i Meditation og Mindfulness
Jeg har en lang række af kurser og uddannelser bag mig indenfor meditation og mindfulness, og jeg har selv mediteret 2 gange dagligt siden 1993.
At være til stede i Nuet kan betyde hele forskellen og begyndelsen til et liv i harmoni og sindsro.

"Har du tillid til dit selvværd"
Mit seneste kursus er et selvværdskursus over 2 dage, hvor vi via øvelser, mindfulness og meget mere træner dig til at forbedre dit selvværd. Mange kan sagtens have en god selvtillid, men et dårligt selvværd. Ved at finde dit selvværd frem (hvilket kan være et hårdt og nogle gange livslangt forløb), vil du efterhånden være i stand til at turde vise mere og mere af dit autentiske selv.

Blogger
Jeg blogger hver fredag på "Esthers Fredagsblog". Her tager jeg bl. a. fat på emner om personlig udvikling og spiritualitet.

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Andre Terapiformer
 • Spiritualitet
 • Blogger
 • Chumpi Paqo
 • coaching
 • EFT
 • Foredrag
 • Healing
 • healing
 • Helse & sundhed
 • inkahealing
 • korrekturlæser

Hjemmesider

Kort


Reikimester Healer og Coach Esther Økær - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt