Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Profil

Navn
Esther Økær
Titel
Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach
Hjemmeside
www.reikihealer.dk
E-mail
esther@reikihealer.dk
Telefon
+45 60643550
Adresse
Hegnsgården , 2670 Greve København

Introduktion

Alle mennesker bærer bagage med sig rundt i livet. Noget bagage fylder og vejer ekstra meget.

Mit vigtigste mål er at hjælpe dig med at lette din bagage, så du kan føle dig mere hel og mere DIG på alle planer.

Læs mere lige her: www.reikhealer.dk

Som den første i Danmark tilbyder jeg: Effektiv teknik til traumeforløsning Quantum Tidslinie Traumehealings Terapi (QTTT)

Inden jeg går i gang med at beskrive alle mine kurser og sessioner i detaljer, vil jeg give dig mulighed for at klikke dig videre til mit allernyeste tilbud. QTTT traumeterapi, som jeg er den første i Danmark, som tilbyder. Det nye reskab, jeg tilbyder, er nemlig helt unikt. Læs mere her

Læs hvad tidligere klienter siger om mine sessioner

Hvem er jeg?

Først og fremmest er jeg et menneske, som brænder efter at hjælpe andre mennesker med at finde deres vej i livet.

Jeg ser det som min fornemste opgave, at du går herfra med en autentisk oplevelse af at være blevet mødt 100%. Det er vigtigt, at du kan mærke, at jeg rummer hele dig! 

Dette gælder ligegyldigt hvilken bagage du bringer med dig.

Alle mennesker bærer bagage med sig rundt i livet. Noget bagage fylder og vejer ekstra meget. Mit vigtigste mål er at hjælpe dig med at lette din bagage, så du kan føle dig mere hel og mere DIG på alle planer.

Hvad er min baggrund for at kunne hjælpe dig?
Jeg er bl. a. Reikimester, Healer,  QTTT Terapeut, Soul Body Fusion®Teacher og Practitioner, Paqo (Inkatraditionen), NLP og Selvværds Coach og tankefeltterapeut. Jeg har også 2 fag i psykologi fra Københavns Universitet (bl. a. socialpsykologi). Desuden vil jeg sige, at livet har bragt mig derhen, hvor jeg er nu og til den jeg er med det menneskekundskab, der skal til for at kunne vise den ægte empati og omsorg for et andet menneske.

Udover at jeg brænder for Reiki (som jeg har beskæftiget mig med i 24 år) og QTTT (en ny effektiv traumeforløsende teknik),  er jeg også passioneret omkring at kunne hjælpe folk med at styrke deres selvværd. Vi er allesammen værdifulde, og vi har allesammen noget, vi er gode til. Derfor har jeg bl. a. også skrevet en hel del blogs her på levlykkeligt.dk, der handler om selvværd.

Jeg underviser i Reikihealing, Soul Body Fusion®, Meditation/Mindfulness og selvværdskurset "Har du tillid til dit Selvværd". 

I mine sessioner tilbyder jeg healing, coaching, QTTT traumeterapi, Soul Body Fusion®, NLP, tankefeltterapi/EFT, sjælehentning samt aktivering/beskyttelse af dit energilegeme.

Kurser:

Reikikurser
Jeg har nu holdt kurser i Reikihealing igennem 21 år. Jeg underviser i den traditionelle Usui metode, da jeg er mester i direkte linie fra Mikao Usui. Dette betyder bl. a., at jeg indvier og underviser i de originale Usui Reikisymboler. Læs mere om hvordan en indvielse foregår under mit speciale.

Mine Reikikurser foregår i Greve eller i Astrologihuset, København. 

En Reikiuddannelse hos mig, består af:
3 grundkurser  : Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
samt en Reikimesterudannelse

Reiki 1
Det allermest grundlæggende kursus. Her vil du blive i stand til at heale dig selv og andre, samtidig med, at din selvudvikling får et boost. Du vil blive indviet med det første vigtige og grundlæggende symbol, som jeg tilbyder, da det er så vigtigt et nøglesymbol, at alle bør have det til rådighed med det samme. Symbolet åbner dig som kanal og benyttes i øvrigt altid i forbindelse med de efterfølgende symboler fra Reiki 2 og 3. 
Reiki 2
På dette kursus bliver du indviet i og undervist i yderligere to Reikisymboler. Med det ene symbol vil du blive i stand til at sende fjernhealing. 
Reiki 3
Dette kursus er helt særegent, og det er kun få Reikimestre, der udbyder kurset. Det betyder, at du bl. a. indvies og undervises i et meget powerfulde Reikisymbol, som mange andre steder først tilbydes på mestergraden. Symbolet benyttes bl. a. til chakraafbalancering, styrkelse af intuition og grounding. På samme kursus trænes du til at være Reikiterapeut og det at møde din klient.
 
Reikimester uddannelsen 
For dig, der har lyst til selv at indvie og undervise andre. Jeg indvier også til Reikimester og Reikimesterlærer, der består af fire specielle mester- og mesterlærer indvielser samt et længere forløb, inden du selv er klar til at undervise i Reiki. 

Soul Body Fusion® Practitioner 
Mine kurser til Soul Body Fusion Practitoner foregår enten fysisk i Tinkuy i København C eller online over Zoom. Jeg er selv uddannet Soul Body Fusion Teacher af Jonette Crowley, som har udviklet Soul Body Fusion. SBF er et særdeles effektivt og smukt redskab, som alle kan lære. Kig under mine arrangementer og læs mere

Kurser i Meditation og Mindfulness
Jeg har en lang række af kurser og uddannelser bag mig indenfor meditation og mindfulness, og jeg har selv mediteret 2 gange dagligt siden 1993.
At være til stede i Nuet kan betyde hele forskellen og begyndelsen til et liv i harmoni og sindsro. Kurserne foregår i Tinkuy i København C

Selvværdskurser/Personlig udvikling

"Har du tillid til dit selvværd"
Mit seneste kursus er et selvværdskursus over 2 dage, hvor vi via øvelser, mindfulness og meget mere træner dig til at forbedre dit selvværd. Mange kan sagtens have en god selvtillid, men et dårligt selvværd. Ved at finde dit selvværd frem (hvilket kan være et hårdt og nogle gange livslangt forløb), vil du efterhånden være i stand til at turde vise mere og mere af dit autentiske selv.

Sessioner i Greve

Der er gode kollektive transport muligheder, ligesom der også er masser af parkeringspladser.

Healing - Reikihealing og Inkahealing m.m.
Jeg har praktiseret healing i 24 år siden mine første Reiki-indvielser i 1997.
Udover at benytte Reikihealing, benytter jeg inkahealing, idet jeg er uddannet Chumpi Paqo. Jeg har modtaget undervisning og indvielser indenfor Inkatraditionen både på kurser i Danmark og intensiv uddannelse i Peru v/ Juan Nuñez del Prado og Ivan Nuñez del Prado.
Jeg har er også indviet inden for Tao-healing og indenfor den nordamerikanske shamanisme.

Coaching
Da jeg også er uddannet Coach benytter jeg coaching under mine sessioner. Udover at være uddannet NLP Coach, er jeg også spirituel coach. Jeg er udstyret med en meget stærk intuition og kanaliseringsevne.

Tankefeltterapi/EFT
Jeg tilbyder tankefeltterapi og EFT, hvilket er særdeles effektive redskaber, der befri dig for fobier og hjælpe med at forløse traumer. Det indebærer bl. a. let banken på relevante steder på ansigt og krop blandet med sætninger. 

Soul Body Fusion
SBF (Jonette Crowley). Her sker virkelig små mirakler, når du fornemmer, at din sjæl bliver integreret med din krop. Det er som at blive mere hel og at finde hjem til sig selv. Læs mere om metoden under speciale (grøn boks). Se også under kurser

Soul Retrieval (Sjælehentning)
Under mine healinger er der også mulighed for at modtage en "soul retrieval" (sjælehentning/ boblestykkehentning) - udfra Inkatradtionens principper. Dette er også en del af min uddannelse i Peru til Chumpi Paqo. Igennem livet kommer vi ud for mindre og større traumer, der sætter sig som ar i vores sjæl. For hvert traume, "mister" vi et sjælsstykke/boblestykke. Mine klienter beretter, at de føler en betydelig større sindsro og glæde, når de har fået et boblestykke tilbage. 

Chumpi Paqo ritual
At være Chumpi Paqo indebærer endvidere, at jeg via nogle specielle energisten (khuyas) kan udføre et specielt Inka-ritual, hvorunder man får aktiveret og beskyttet sit energilegeme. 

Blogger
Jeg blogger dels på "Esthers blog om Spiritualitet og Personlig Udvikling " dels her på levlykkeligt. Her tager jeg bl. a. fat på emner om personlig udvikling og spiritualitet.

Læs mere om mine specialer i de grønne bokse.

Namaste Reikimester, Healer, QTTT Terapeut og Coach Esther Økær

 

Specialer

Brancher

 • Psykoterapi
 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Andre Terapiformer
 • Spiritualitet
 • Afspænding
 • Blogger
 • coaching
 • EFT
 • Foredrag
 • Healing
 • healing

Hjemmesider

Kort


Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt