Reikimester Healer og Coach Esther Økær

Profil

Navn
Esther Økær
Titel
Reikimester, Healer og Coach
Hjemmeside
www.reikihealer.dk
E-mail
esther@reikihealer.dk
Telefon
+45 60643550
Adresse
Hegnsgården, 2670 Greve

Introduktion

Hvem er jeg?
Først og fremmest et menneske, som brænder efter at hjælpe andre mennesker med at finde deres vej i livet.

Jeg ser det som min fornemste opgave, at du går herfra med en autenstisk opfattelse af at være blevet mødt 100%. Det er vigtigt, at du kan mærke, at jeg rummer hele dig!

Og dette gælder ligegyldigt hvilken bagage du bringer med dig. Alle mennesker har bagage med i livet - for nogen er den bare tungere at bære end for andre. jeg vil gerne gøre mit bedste for at hjælpe dig med at bære din bagage, så den med tiden føles mindre tung. Så du med tiden i stedet for kan bruge den som en ressource, som har været med til at gøre dig stærkere og til at være den person, du er i dag. 

Hvad er min baggrund for at kunne hjælpe dig?
Jeg er bl. a. Reikimester, Healer, Paqo (Inkatraditionen), NLP og Selvværds Coach og tankefeltterapeut. Jeg har også 2 fag i psykologi fra Københavns Universitet (bl. a. socialpsykologi). Desuden vil jeg sige, at livet har bragt mig derhen, hvor jeg er nu og til den jeg er med det menneskekundskab, der skal til for at kunne vise den ægte empati og omsorg for et andet menneske.

Selvom jeg naturligvis brænder for Reiki, som jeg har beskæftiget mig med i 21 år, er jeg også passioneret omkring at kunne hjælpe folk med at styrke deres selvværd. Vi er allesammen værdifulde, og vi har allesammen noget, vi er gode til. Derfor har jeg bl. a. også skrevet en hel del blogs her på levlykkeligt.dk, der handler om selvværd, og jeg har lige skabt et nyt selvværdskursus.

Jeg underviser i Reikihealing, Meditation/Mindfulness og som sagt i mit nye selvværdskursus "Har du tillid til dit Selvværd". 

I mine sessioner tilbyder jeg healing, coaching, NLP, tankefeltterapi/EFT, sjælehentning, aktivering/beskyttelse af dit energilegeme og Soul Body Fusion (SBF)

Kurser:

Reikikurser
Jeg har nu holdt kurser i Reikihealing igennem knap 20 år. Jeg underviser i den oprindelige Usui metode, da jeg er i direkte linie fra Mikao Usui via "The Blue Lotus Trust" (Gina Allan Evans, NZ). Dette betyder bl. a., at jeg udelukkende indvier og underviser i de oprindelige Usui Reikisymboler. 

En Reikiuddannelse hos mig, består af:
3 grundkurser  : Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
2 mesterkurser: Reikimester 1 og Reikimester 2 (Reikimesterlærer)

Reiki 1
Det allermest grundlæggende kursus. Her vil du blive i stand til at heale dig selv og andre, samtidig med, at din selvudvikling får et boost. Du vil blive indviet med det første vigtige og grundlæggende symbol, som alle under "Blue Lotus Trust" tilbyder, da det er så vigtigt et nøglesymbol, at alle bør have det til rådighed med det samme. Symbolet åbner dig som kanal og benyttes i øvrigt altid i forbindelse med de efterfølgende symboler fra Reiki 2 og 3. 
Reiki 2
På dette kursus bliver du indviet i og undervist i yderligere to Reikisymboler. Med det ene symbol vil du blive i stand til at sende fjernhealing. 
Reiki 3
Dette kursus er helt særegent, og "Blue Lotus Trust" er blandt de eneste, der tilbyder dette. Dette betyder, at du bl. a. indvies og undervises i det meget powerfulde Reikisymbol, som indenfor andre traditioner først tilbydes på mestergraden. Symbolet benyttes bl. a. til chakraafbalancering, styrkelse af intuition og grounding. 
Reikimester 1 og 2
Jeg indvier også til Reikimester og Reikimesterlærer, som jeg har kaldt Reikimester 1 og Reikimester 2. For dig, der har lyst til selv at indvie og undervise andre. 

Kurser i Meditation og Mindfulness
Jeg har en lang række af kurser og uddannelser bag mig indenfor meditation og mindfulness, og jeg har selv mediteret 2 gange dagligt siden 1993.
At være til stede i Nuet kan betyde hele forskellen og begyndelsen til et liv i harmoni og sindsro. 

Selvværdskurser/Personlig udvikling:

"Har du tillid til dit selvværd"
Mit seneste kursus er et selvværdskursus over 2 dage, hvor vi via øvelser, mindfulness og meget mere træner dig til at forbedre dit selvværd. Mange kan sagtens have en god selvtillid, men et dårligt selvværd. Ved at finde dit selvværd frem (hvilket kan være et hårdt og nogle gange livslangt forløb), vil du efterhånden være i stand til at turde vise mere og mere af dit autentiske selv. 

Sessioner:

Healing - Reikihealing og Inkahealing m.m.
Jeg har praktiseret healing i 21 år siden mine første Reiki-indvielser i 1997.
Udover at benytte Reikihealing, benytter jeg inkahealing, idet jeg er uddannet Chumpi Paqo. Jeg har modtaget undervisning og indvielser indenfor Inkatraditionen både på kurser i Danmark og intensiv uddannelse i Peru v/ Juan Nuñez del Prado og Ivan Nuñez del Prado.
Jeg har er også indviet inden for Tao-healing og indenfor den nordamerikanske shamanisme.

Coaching
Da jeg også er uddannet Coach benytter jeg coaching under mine sessioner. Udover at være uddannet NLP Coach, er jeg også intuitive coach. Jeg er udstyret med en meget stærk intuition og kanaliseringsevne.

Tankefeltterapi/EFT
Jeg tilbyder tankefeltterapi og EFT, hvilket er særdeles effektive redskaber, der befri dig for fobier og hjælpe med at forløse traumer. Det indebærer bl. a. let banken på relevante steder på ansigt og krop blandet med sætninger. 

Soul Body Fusion (SBF)
Et af mine seneste meget effektive redskaber, jeg tilbyder, er Soul Body Fusion, SBF (Jonette Crowley). Her sker virkelig små mirakler, når du fornemmer, at din sjæl bliver integreret med din krop. Det er som at blive mere hel og at finde hjem til sig selv. Læs mere om metoden under speciale (grøn boks)

Soul Retrieval (Sjælehentning)
Under mine healinger tilbyder jeg også "soul retrieval" (sjælehentning/boblestykkehentning) - udfra Inkatradtionens principper. Dette er også en del af min uddannelse i Peru til Chumpi Paqo. Igennem livet kommer vi ud for mindre og større traumer, der sætter sig som ar i vores sjæl. For hvert traume, "mister" vi et sjælsstykke/boblestykke. Mine klienter beretter, at de føler en betydelig større sindsro og glæde, når de har fået et boblestykke tilbage. 

Chumpi Paqo ritual
At være Chumpi Paqo indebærer endvidere, at jeg via nogle specielle energisten (khuyas) kan udføre et specielt Inka-ritual, hvorunder man får aktiveret og beskyttet sit energilegeme. 

Blogger
Jeg blogger på "Esthers Fredagsblog". Her tager jeg bl. a. fat på emner om personlig udvikling og spiritualitet.

Læs mere om mine specialer i de grønne bokse.

Namaste Reikimester, Healer og Coach Esther Økær

https://www.reikihealer.dk/

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Andre Terapiformer
 • Spiritualitet
 • Blogger
 • Chumpi Paqo
 • coaching
 • EFT
 • Foredrag
 • Healing
 • healing
 • Helse & sundhed

Hjemmesider

Kort


Reikimester Healer og Coach Esther Økær - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt