Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach

Profil

Navn
Esther Økær
Titel
Reikimester, Traumeterapeut, Healer og Coach
Hjemmeside
www.reikihealer.dk
E-mail
esther@reikihealer.dk
Telefon
+45 60643550
Adresse
Hegnsgården , 2670 Greve København

Introduktion

Alle mennesker bærer bagage med sig rundt i livet. Noget bagage fylder og vejer ekstra meget.

Mit vigtigste mål er at hjælpe dig med at lette din bagage, så du kan føle dig mere hel og mere DIG på alle planer.

Aktuelt lige nu på min Reiki uddannelse - Særpris på Reiki kursus 1 - spar kr. 325,- året ud
Normalprisen på et Reiki 1 kursus er kr. 2200,-. Jeg har valgt at nedsætte min pris midlertidigt til kr. 1875,- pr. deltager. Dette skyldes den økonomiske situation i Danmark, som mange har kunnet mærke. Se næste Reiki 1 kursus her 

OBS: Yderligere besparelse kan opnås, hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev. Der får du nemlig 100 kr i rabat på alle sessioner og kurser (undtagen fjernhealing)

Hvem er jeg?
Først og fremmest er jeg et menneske, som brænder efter at hjælpe andre mennesker med at finde deres vej i livet.

Jeg ser det som min fornemste opgave, at du går herfra med en autentisk oplevelse af at være blevet mødt 100%. Det er vigtigt, at du kan mærke, at jeg rummer hele dig! 

Dette gælder ligegyldigt hvilken bagage du bringer med dig.

Alle mennesker bærer bagage med sig rundt i livet. Noget bagage fylder og vejer ekstra meget. Mit vigtigste mål er at hjælpe dig med at lette din bagage, så du kan føle dig mere hel og mere DIG på alle planer.

Hvad er min baggrund for at kunne hjælpe dig?
Jeg er bl. a. Reikimester, Healer,  QTTT Traume Terapeut, Soul Body Fusion®Teacher og Practitioner, Paqo (Inkatraditionen), Spirituel/Intuitiv Coach og tankefeltterapeut. Jeg har også 2 fag i psykologi fra Københavns Universitet (bl. a. socialpsykologi). Desuden vil jeg sige, at livet har bragt mig derhen, hvor jeg er nu og til den jeg er med det menneskekundskab, der skal til for at kunne vise den ægte empati og omsorg for et andet menneske.

Udover at jeg brænder for Reiki (som jeg har beskæftiget mig med i 26 år) og QTTT (en ny effektiv traumeforløsende teknik),  er jeg passioneret omkring at kunne hjælpe folk med at styrke deres selvværd. 

Jeg tilbyder en solid healer uddannelse, hvor du kan blive Reiki healer. Derudover underviser jeg også i Soul Body Fusion® og Meditation/Mindfulness.

I mine sessioner tilbyder jeg healing, coaching, QTTT traumeterapi, Soul Body Fusion®, tankefeltterapi/EFT og sjælehentning efter Inkatraditionens teknik.

Alle, som modtager mit nyhedsbrev får kr 100,- i rabat på alle mine kurser og sessioner. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev ved at klikke her.

Healer uddannelse

Reiki uddannelsen har jeg tilbudt siden år 2000, så det er 23 år siden nu. Jeg underviser i den traditionel Reiki efter Usui metoden. Dette betyder bl. a., at jeg indvier og underviser i de traditionelle og oprindelige Usui Reikisymboler. Læs mere om hvordan en indvielse foregår under mit speciale.

Mine Reikikurser foregår i Greve på et dejligt kursussted på strandsiden tæt på offentlig transport og god parkering

En Reikiuddannelse hos mig, består af:
3 grundkurser  : Reiki 1, Reiki 2 og Reiki 3
samt en Reikimesterudannelse

Reiki kursus 1
Det første grundlæggende kursus. Her vil du blive i stand til at heale dig selv og andre, samtidig med at din selvudvikling får et boost. Du vil blive indviet med det første vigtige og grundlæggende symbol. Ligesom du også allerede vil blive præsenteret for det på dette kursus, så du kan benytte det, når du skal heale med Reiki. (Ikke alle andre Reikimestre tilbyder dette allerede på Reiki 1). Symbolet aktiverer din Reiki kanal og benyttes i øvrigt altid i forbindelse med de efterfølgende symboler fra Reiki 2 og 3.

Reiki kursus 2
På dette kursus bliver du indviet i og undervist i yderligere to Reikisymboler. Med det ene symbol vil du blive i stand til at sende fjernhealing, lave karmisk healing og husrensning.
 
Reiki kursus 3 Reikiterapeut
Dette kursus er helt særegent, og det er kun få Reikimestre, der udbyder kurset.Du indvies og undervises i et meget powerfulde Reikisymbol, som mange andre steder først tilbydes på mestergraden. Symbolet benyttes bl. a. til chakraafbalancering, styrkelse af intuition og grounding. På samme kursus trænes du til at være Reikiterapeut og det at møde din klient.

Klik her for at se mine førstkommende kurser
 
Reikimester uddannelsen 
For dig, der har lyst til selv at indvie og undervise andre. Jeg indvier også til Reikimester og Reikimesterlærer, der består af fire specielle mester- og mesterlærer indvielser samt et længere forløb, inden du selv er klar til at undervise i Reiki. 

Soul Body Fusion® Practitioner certificering 
Mine kurser til Soul Body Fusion Practitioner foregår enten fysisk i Greve eller online over Zoom. Jeg er selv uddannet Soul Body Fusion Teacher af Jonette Crowley, som har udviklet Soul Body Fusion. SBF er et særdeles effektivt og smukt redskab, som alle kan lære. 

Kurser i Meditation og Mindfulness
Jeg har en lang række af kurser og uddannelser bag mig indenfor meditation og mindfulness, og jeg har selv mediteret 2 gange dagligt siden 1993.
At være til stede i Nuet kan betyde hele forskellen og begyndelsen til et liv i harmoni og sindsro. Kurserne foregår i Greve eller online.

Klik her og se alle de kurser og uddannelser, jeg udbyder

Sessioner i Greve og online

Der er gode kollektive transport muligheder, ligesom der også er masser af parkeringspladser.
Ved online sessioner modtager du et Zoom-link. Corona-nedlunkningerne har vist, at online sessioner er lige så effektive som fysiske sessioner.

Klik her og læs hvad tidligere klienter siger om mine sessioner

Healing - Reiki healing og Inkahealing m.m.
Jeg har praktiseret healing i 25 år siden mine første Reiki-indvielser i 1997.
Udover at benytte Reikihealing, benytter jeg inkahealing, da jeg har modtaget træning indenfor Inkatraditionen både i Danmark og i Peru. (uan Nuñez del Prado og Ivan Nuñez del Prado)
Jeg har er også indviet inden for Tao-healing og indenfor den nordamerikanske shamanisme.

QTTT Traumeterapi
Denne traumeterapi-form er en spirituel rejse tilbage i din fortid, hvor du har mulighed for at forløse gamle kendte traumer.  Læs mere her

Coaching
Da jeg også er uddannet Coach (fra NLP-huset i 2013), benytter jeg også coaching under mine sessioner. Jeg benytter mine stærke intuitive kanaliseringsevner som supplerende redskab, så du får en fin helhedsoplevelse.

Tankefeltterapi/EFT
Jeg tilbyder tankefeltterapi og EFT, hvilket er særdeles effektive redskaber, der befri dig for fobier og hjælpe med at forløse traumer. Det indebærer bl. a. let banken på relevante steder på ansigt og krop blandet med sætninger. 

Soul Body Fusion
SBF (Jonette Crowley). Her sker virkelig små mirakler, når du fornemmer, at din sjæl bliver integreret med din krop. Det er som at blive mere hel og at finde hjem til sig selv. Læs mere om metoden under speciale (grøn boks). Se også under kurser

Soul Retrieval (Sjælehentning)
Under mine healinger er der også mulighed for at modtage en "soul retrieval" (sjælehentning/ boblestykkehentning) - udfra Inkatradtionens principper. Dette er også en del af min uddannelse i Peru til Chumpi Paqo. Igennem livet kommer vi ud for mindre og større traumer, der sætter sig som ar i vores sjæl. For hvert traume, "mister" vi et sjælsstykke/boblestykke. Mine klienter beretter, at de føler en betydelig større sindsro og glæde, når de har fået et boblestykke tilbage. 

Chumpi Paqo ritual
At være Chumpi Paqo indebærer endvidere, at jeg via nogle specielle energisten (khuyas) kan udføre et specielt Inka-ritual, hvorunder man får aktiveret og beskyttet sit energilegeme. 

Blogger
Jeg blogger dels på "Esthers blog om Spiritualitet og Personlig Udvikling" på min egen hjemmeside - dels her på levlykkeligt. Her tager jeg bl. a. fat på emner om personlig udvikling og spiritualitet.

Læs mere om mine specialer i de grønne bokse.

Namaste Reikimester, Healer, QTTT Terapeut og Coach Esther Økær

 Kontakt mig her

eller telefon: 6064 3550 

 

Specialer

Brancher

 • Coaching
 • Stresskonsulent
 • Supervision
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Andre Terapiformer
 • Spiritualitet
 • Afspænding
 • Blogger
 • coaching
 • EFT
 • healing
 • Helse & sundhed
 • inkahealing
 • korrekturlæser

Hjemmesider

Kort


Reikimester Traumeterapeut Healer og Coach - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt