Psykoterapi - kurser og undervisning

Profil

Navn
Meriam Al-Erhayem
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
meriamalerhayem.dk
E-mail
ma@meriamal.dk
Telefon
26166111
Adresse
Havnegade 49, st., 1058 København K

Introduktion

Jeg hedder Meriam Al-Erhayem og tilbyder efteruddannelse for psykoterapeuter, som jeg afvikler i samarbejde med fagligt velfunderede og dygtige kolleger. I min praksis som underviser og psykoterapeut lægger jeg vægt på, at det enkelte menneske er unikt, og skal mødes som sådan. Men mine kurser henvender sig til alle professionelle, som arbejder med mennesker - fx. sygeplejersker, præster, social- og sundhedspersonale, og altså ikke kun psykoterapeuter.

Jeg er psykoterapeut MPF og gennem 30 år har jeg arbejdet med mennesker som både pædagog, socialpædagog og familiekonsulent. De seneste 17 år har jeg beskæftiget mig med psykoterapi, både som underviser for bl.a psykoterapeut-studerende og som terapeut i individuel- og i parterapi.

I min praksis som underviser og psykoterapeut er det vigtigt for mig at skabe et rum med tillid, tryghed og frihed for at kunne skabe et frit læringsmiljø hvor den enkelte tør lade nysgerrigheden og læringsglæden komme i højsædet. På den måde sikres høj faglighed samt vigtig læring. 

Jeg afholder og opretter løbende nye kurser, så følg med på siden her og på min hjemmeside www.meriamalerhayem.dk.

 

De kærligste hilsner, 

Meriam Al-Erhayem // www.meriamalerhayem.dk

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Mindfulness
  • Efteruddannelse kurser
  • Foredrag
  • gestaltterapi
  • kropsterapi

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Psykoterapi - kurser og undervisning - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt