Profil

Navn
Sus Gruner
Titel
Psykoterapeut
Hjemmeside
www.susgruner.dk
E-mail
Susgruner@hotmail.com
Telefon
25171834
Adresse
, Roskilde, København

Introduktion

Mit interessefelt er at hjælpe mennesker med at finde hjem til sig selv. Livets udfordringer kan i perioder få os væk fra vores egen kerne, vores eget lys.

Omkostningerne kan være stress, udbrændthed, depression, lavt selvværd eller dårlig trivsel.

Vejen hjem til dig selv igen, kan være udfordrende, fordi du måske skal til at sige fra og nej i en grad du ikke har gjort før. Netop for at kunne sige mere ja til dig selv og få plads til at gøre mere af det der gør dig glad. :-)

Det er ikke enkelt at skulle til at prioterer sig selv først, hvis du hele livet har været der for andre eller du har været for god til at tilpasse dig andres behov. 

Den proces kan jeg hjælpe dig med. Det kan være angstprovokerende at skulle gøre noget nyt ifht. sine omgivelser. For når du ændrer adfærd, så vil andre i første omgang blive utrygge og prøve at tale dig tilbage til din gamle adfærd. Men med tiden vil de også begynde at ændre adfærd og accepterer din autencitet.

Jeg møder dig med nærvær og empati, da jeg ved at det er healende, skaber tillid og tryghed. Det er fra sådant et rum at det bliver muligt for dig, at åbne op for den sårbare del i dig. Den del, der trænger til at blive mødt, set og støttet. 

Jeg kan i vores møde også tale ind i din kropsbevidsthed. Kroppen er klog og kan hjælpe dig på vej, hvis du lytter til den. 

Glæder mig til at støtte dig i din proces, hjem til dig selv.

Kærligst <3
Sus...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Spiritualitet
  • bevidsthedsudvikling
  • egen terapi
  • Intuitiv maling
  • kropsbevidsthed

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Sus Gruner - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt