Psykoterapeut i Nordsjælland

Profil

Navn
Pernille Fournais Singh
Titel
Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
Balancekompagniet
E-mail
fournais@balancekompagniet.dk
Telefon
26 66 24 20
Adresse
Strandvænget 14, 2960 Rungsted

Introduktion

Læs mere på www.balancekompagniet.dk

I skønne lokaler i Rungsted tilbyder jeg traumeterapi, samtaleterapi, selvudviklingsforløb, mindfulness, yoga og yogaterapi. Deruover er der spændende meditations- og mindfulnessforløb, grupper og cirkler for kvinder i overgangsalderen, og ugentlige yogahold. Du skal være så meget velkommen til at kigge forbi og høre mere. ONLINE er også muligt. 

Igennem over 20 år har jeg arbejdet med stress, sorgarbejde, angst, depression, kriser og overgange menneskers liv både for voksne som unge klienter. Jeg vil meget gerne bidrage til at mennesker får bedre balance. 

Udfordringerne, problemerne og tabuerne omkring kvinders overgangsalder, er også en vigtig del af mit virke. Her hjælper jeg kvinder samtaleterapeutisk, kropsligt, energetisk og mentalt via forløb

Stressede klienter - både i privat og i virksomhedsregi er en stor del af Balancekompagniet. Jeg har stor erfaring og kompetance i stressterapi coaching og undervisning. Forløbene skræddersyes til den enkelte og det giver meget fine resultater for den enkelte klient. 

Jeg tilbyder dig således flere forskellige veje til din personlig udvikling – til at få balance mellem krop, sind og sjæl og derved finde hjem til dig selv – igen. En syntese af psykoterapi, yoga, mindfulness, meditation m.v. Jeg prøver kontinuerligt at kombinere det bedste fra østlig visdom og vestlig psykologi så du får det bedste fra de to verdener og øgede muligheder for vækst, indre ro, hjertelighed og styrke. 

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Supervision
  • Meditation
  • Mindfulness
  • Spiritualitet
  • 4-årig Psykoterapeutuddannelse

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Psykoterapeut i Nordsjælland - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt