Psykoterapeut i Nordsjælland

Profil

Navn
Pernille Fournais
Titel
Psykoterapeut MPF
Hjemmeside
Balancekompagniet
E-mail
fournais@balancekompagniet.dk
Telefon
26 66 24 20
Adresse
Strandvænget 14, 2960 Rungsted

Introduktion

Læs mere på www.balancekompagniet.dk

I skønne lokaler i Rungsted tilbyder jeg samtaleterapi, selvudviklingsforløb, mindfulness, yoga og yogaterapi. Deruover er der spændende meditations- og mindfulnessforløb, grupper og cirkler for kvinder i overgangsalderen, og ugentlige yogahold. Du skal være så meget velkommen til at kigge forbi og høre mere. ONLINE er også muligt. 

At være nærværende som terapeut og underviser er essentielt for mig. Jeg arbejder meget med nærværets kraft og fordybelsen ind i nuet. Der findes ikke noget bedre end virkeligheden. Virkeligheden giver frihed og er vejen ind til dig og din indre visdom og lys.

Igennem over 15 år har jeg arbejdet med stress, sorgarbejde, angst, depression, kriser og overgange menneskers liv både for voksne som unge klienter. Jeg vil meget gerne bidrage til at unge mennesker får bedre balance. De er hårdt spændt for med livet, forventningerne, stressen, uroen, angst og bekymringer. Mange kære unge mennesker har været forbi mig og fået støtte, omsorg, og indsigt til at kunne gå videre i livet med begge ben på jordet og med kontakt til hjertet. 

Udfordringerne, problemerne og tabuerne omkring kvinders overgangsalder, er også en vigtig del af mit virke. Her hjælper jeg kvinder samtaleterapeutisk, kropsligt, energetisk og mentalt via forløb, via hormon yoga terapi og kvinde cirklen "Crone Circle".

Stressede klienter - både i privat og i virksomhedsregi har været en stor del af Balancekompagniet. Jeg har stor erfaring og...

Specialer

Brancher

  • Psykoterapi
  • Supervision
  • Meditation
  • Mindfulness
  • Spiritualitet
  • 4-årig Psykoterapeutuddannelse

Hjemmesider

Video
præsentation

Kort


Psykoterapeut i Nordsjælland - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt