Psykolog Cand.Psych. Kbh K Lubitza Hanuska Vesterdal

Profil

Navn
Lubitza Hanuska Vesterdal
Titel
Psykolog, Cand. Psych., København K
Hjemmeside
Psykolog København
E-mail
vesterdal39@gmail.com
Telefon
28865560
Adresse
Jorcks Passage 1C, 1162 København K

Introduktion

Psykolog i København Lubitza Hanuska Vesterdal tilbyder psykoterapi, parterapi, coaching, og supervision

Ønsker du at opleve mere lykke, glæde og harmoni?

Mit speciale er at hjælpe andre til at genfinde livsglæden. Med et forløb hos mig kan du få livet på rette spor så du kommer mere i balance med dig selv og skaber harmoni i dine relationer – og ikke mindst at du får følelsen af du er det rette sted i dit liv.

Som parterapeut har jeg gode erfaringer med at hjælpe partnere til at forbedre kommunikation og genoprette den gode kærlige kontakt. Men parterapi/familieterapi kan også handle om situationsafklaring eller hjælp til håndtering af en konkret situation. Parkonsultation kan være et forløb eller blot 1-2 sessioner, alt afhængigt af problematikken.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til de problemer mine klienter kommer med. Udover at være psykoterapeut, er jeg også meditationslærer .

Jeg har stor viden om kroppen, og især sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg er uddannet fysioterapeut med speciale i psykosomatik. Derfor har jeg også opmærksomhed på kroppen og inddrager den mere eller mindre direkte i mit terapeutiske arbejde.

Mine klienter fremhæver især min store medfødte optimisme – som smitter. Jeg evner at se klientens potentiale og hjælper en til at finde styrken, evnerne og livsglæden frem. Se gerne udtalelser fra mine klienter ved at klikke her: Anbefalinger fra klienter

Jeg arbejder individuelt, med par, grupper, samt superviserer ledere med forskellige...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Coaching
  • Parforhold og samliv
  • Supervision
  • Spiritualitet
  • Familieterapi

Hjemmesider

Kort


Psykolog Cand.Psych. Kbh K Lubitza Hanuska Vesterdal - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt