Psykoterapeut Parterapeut Kbh K Lubitza Vesterdal

Profil

Navn
Lubitza Hanuska Vesterdal
Titel
Psykoterapeut, Parterapeut og Meditationslærer
Hjemmeside
Psykoterapi København
E-mail
vesterdal39@gmail.com
Telefon
28865560
Adresse
Jorcks Passage 1C, 1162 København K

Introduktion

Psykoterapeut i København Lubica Vesterdal tilbyder psykoterapi, parterapi, familieterapi, forældrerådgivning, stress coaching, livsstil rådgivning og supervision

Ønsker du at opleve mere lykke, glæde, harmoni og et sundere liv?

Mit speciale er at hjælpe andre til at genfinde livsglæden, få dit liv på rette spor så du kommer mere i balance med dig selv og skaber harmoni i dine relationer – og ikke mindst at du får følelsen af du er det rette sted i dit liv.

Som parterapeut har jeg gode erfaringer med at hjælpe partnere til at forbedre kommunikation og genoprette den gode kærlige kontakt. Men parterapi/familieterapi kan også handle om situationsafklaring eller hjælp til håndtering af en konkret situation.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang til de problemer mine klienter kommer med. Udover at være psykoterapeut, er jeg også meditationslærer og rådgiver i livsstil og hjælper bl.a. folk der lider af stress.

Jeg ved også meget om kroppen, og sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg er uddannet fysioterapeut med speciale i psykosomatik.

Min livsstil rådgivning, kost, motion, sundhed, bygger især på Indisk Lægevidenskab baseret på ayurvediske principper.

Mange af mine klienter er glade for at jeg har den åndelige dimension med, som kommer sig af at jeg har undervist i meditation i mange år, og selv mediteret siden jeg var helt ung.

Mine klienter fremhæver især min store medfødte optimisme – som smitter. Jeg evner at se klienters potentiale og hjælper dem til at finde styrken,...

Brancher

  • Psykoterapi
  • Parforhold og samliv
  • Stresskonsulent
  • Meditation
  • Spiritualitet
  • Familieterapi

Hjemmesider

Kort


Psykoterapeut Parterapeut Kbh K Lubitza Vesterdal - Blog, Tilbud, Arrangementer, video, Kontakt